Väggord - Hur du än mår... STOR

Tavla "Öland"

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Regnset Springfield, Mintgrön/svart mönstrad

Pierre Robert Sport Wool Longs, Herr, NavyTenson, Malin, Fleecekofta, Women, Wine2XU Mid Rise Print Compression Tights, Dam, Vit Vertical Curve/VitPoster - Bokstaven O A4 21x30cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Bordsfläkt USB - fyra olika färger!Party Porcelain String LightsSandaletter Venecia, SvartSorel Explorer Joan vinterstövlar, SvartAngulus Chelsea Stövlar, SvartCrocs Swiftwater Wave M Orange/VitAngulus sandaler, MörkblåNew Balance KV22 sneakers, guld

Tack ❤

Min tid är nu

Spider-Man Gymnastiksko blå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

LED-Optik odlingslampa 1200W LED energieffektiv växtbelysningSkrållan Ljus 45 cmTY Beanie Boos Clip Gilbert Rosa giraff

Play, Happy Pets Enhörning MjukdjurPoster - Batman nanananana 30x40cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Pj Masks Catboy Beans Gosedjur - Pyjamashjältarna

Second Female Leen kjol, Röd

Barbie Fashionistas nr 21 Pretty In PythonMy Little Baby born Bathing FunTeddykompaniet Enhörning sittande Stor

Jellycat, Kaktus
1537437987500

Retro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "CANDY"Shibajuku Girls 13tum Fashion Yoko DollArias FANNYTechnaxx Övervakningskamera-atrapp TX-19 (4311)Fotoram LOVEMonopoly Pokemon - Kanto Edition - BrädspelRubiks Junior Bear - BrädspelEXIT The Forbidden Castle - Brädspel

Dark Moon: Shadow Corporation - BrädspelSpel - Fånga krokodilen/Crocodile snapVäxt på burk AnkaHeroes - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Monstre Toi - BrädspelLykta Häng Hjärta Smide med KLAR glaskoppDark Souls: The Board game - Gaping Dragon Expansion - BrädspelGeggamoja, Molnmobil Ljus Grå MelangePoster - Frankrike karta ram 2 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Great Britian MetallskyltKuling, Ottawa Fodrat Regnställ Sunshine GulColeman Biker +10

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Gotland ram 30x40cmStövlett EMMA grå brun, Brun

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

IGI CO gul, GULElektrisk Vattenkokare, 1.7L och 2200W - Vit

Ljuslykta Love, StorPark west Svart chelsea, SvartEcco Calgary 83434450595, Herr, Blå

Drömfångare - Enhörning,16 cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

CANDELUX ljusstake - liten, Mässing nheiol3997-Inredning och möbler

Välj dekoration som ger ett avtryck av din personliga stil. En pampig kandelaber höjer känslan av lyx både till vardag och fest.
Material: Aluminium.
Storlek: Höjd 60 cm.
Beskrivning: 5-armad kandelaber av plätterad eller pulverlackerad metall.
Tips/råd: Gör sig fint i par eller i kombination med en golvkandelaber.

Meningen med hela skiten…

Dekorativ Flakbil Vit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bliz Active Motion+ VitJulkrans med bär 32 cmBaby Born, Interaktiv Potta

15324212664902228635381886865163.jpg

Traxxas E-Revo 1/16Peliko, Bellz, Sällskapsspel

babyFEHN Funky Friends SängmobilPoster A3 30x42cm SkinHandhållen steamer - resesteamerPoster A3 30x42cm Ice Cream Cone

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Korkskruv Kapsylöppnare VinöppnarePoster A4 21x30cm Trust Me GrönPoster A3 30x42cm Trust Me RödAffisch Poster Golden Retriever Hund Hundras Målning 33x48

Boken finns att köpa här.

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Chevron 240x220

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Frank Dandy Baywatch Beach Towel, Röd/GulVäggdekor - DansaPoster - Marmor palmblad 21x30cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Tiger head 30x40cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • LED lampa - dimmerkompatibel - 14cmPoster - Vita hästar 1 40x50cmCOCO Chocolate Vit gold No.2 50x70cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Väggur Motiv Fransk BulldogPoster - Diamant guld no.5 30x40cmPoster - Buffel no.2 40x50cmPoster - G Klav Rainbow no.1 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - COCO Rödsvart A4 21x30cmVäggdekor - Artshjärtan Modell 002
 • Vad är ditt drömjobb?
 • HQ Doftkulor fräsch (HQ-PEARL-FRN)
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Bokstaven A 40x50cmYvelis Doftfria rapsljus av rapsvax, presenttips

Over and out.

Klara