Second Female Pukki kjol, Röd

Poster - Världskarta handmålad grön A4 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Cult Förvaring minikruka Rosa

Ampelhållare Australian ShepherdVegetarisk Pizza-kudde i pizzakartongPierre Robert, Sport Wool L Sleeve, Dam, Sage Grön2XU Pattern Mid-Rise Compression Tights, Dam, Dark Charcoal/PrismCloudVit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggord - Filmcitat ur Forrest Gump STOR!Tretorn Gummistövlar, GrönVäggord - Family IS EVERYTHINGECCO Ukiuk vinterstövlar, GråBianco Flairöd skor, BordeauxCrocs Classic Kids RödAngulus sandaler, LjusbrunMinions Gummistövlar fuchsia

Tack ❤

Min tid är nu

Dra på lakan 105x200 cm Vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Marinblå Barnförkläde Lämplig 3-6årWinx Club Tynix Mini Magic Stella Doll with TransformationVargen Gosedjur

Baby Born, Wonderland DrakePoster - I love My Cat A4 21x30cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.11 40x50cm

Second Female Mariel kjol, Brun

Barbie Rainbow HairSonic The Hedgehog Modern Dark Chao GosedjurBush Baby World, Drömträdet

Jellycat, Flugsvamp
1537437987500

Vileda E-Sweeper DammborstePyjamashjältarna - RomeoInsidan Ut Glädje Gosedjur380mm Radiostyrd Grävmaskin 2.4G, Ljus, skopa av metall - JulklappCatan (Settlers of Catan) - BrädspelTillbringare Med Klart HandtagPoster A3 30x42cm Golden PineappleBamses Honungsjakt

Axis Allies 1940 Pacific (2nd edition) - BrädspelRubiks Classic Collection - BrädspelClementoni, Memo, Cars 3Monopoly BFG (The Big Friendly Giant) - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Romantisk Lysande Hjärta - Alla hjärtans dagPi mal Pflaumen - BrädspelArcadia Quest BrädspelGeggamoja, Trämobil Diddi RosaBritax, Regnskydd BOB Revolution Pro

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Ugnsmatta av Silikon - MultifunktionellKuling, Ottawa Fodrat Regnställ Navy StripeHaglöfs Pictor Sleeping Bag Sheet

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kanna Espandrillos gold, GoldSandalett Effortless congac, Cognac

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Sverige karta ram 70x100cmSneakers Sportif marshmallow, Sand/camel

BRAKO Military Jean, BlåSkylt i trä, Wooden deco, Mamma och pappaEcco CS14 53868401001, Herr, Svart

Poster A4 21x30cm Fortnite Raven

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

LORELEI ljusstake - låg, Svart nheiol3998-Inredning och möbler

En ljusstake i annorlunda modell i rustik och folkloristisk stil. Ljusstaken passar både till kronljus och blockljus så du kan variera dig. Materialet för tanken till gjutjärn, men ljusstaken är i en lättare variant.
Material: Metall.
Storlek: Höjd 30 cm, bredd 24 cm, djup 14 cm.
Beskrivning: Ljusstake av pulverlackerad aluminium. Passar kronljus och blockljus.
Tips/Råd: LORELEI finns också i en högre variant och de är vackra tillsammans.

Meningen med hela skiten…

Färgade vattenpärlor - 6 gram

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bliz Active Tempo Smallface SosaHörselskydd PELTOR Optime IIIP3ERubens barn blå nappflaska och napp

15324212664902228635381886865163.jpg

Bordsduk Duk Spetsduk spets (40x180 vit)Danspil, Vändåtta

Kids Concept, Pumpkin, Klossar, 123Poster A3 30x42cm TranquilJulstrumpa Julklappsstrumpa - TomteTavla Blad metall grå 50x70 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm Peace Sign DreamcatcherPoster A4 21x30cm Light BulbPoster A4 21x30cm Walking Dog In WaterAffisch Poster Leopard Djur Målning 33x48

Boken finns att köpa här.

Nightlife Bäddset - Påslakanset Kakel Taupe 240x220

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Skylt i trä, Wooden deco, FarmorYankee Candle Classic Medium Jar Passion Fruit Martini 411gDoftljus, Scented Candle - Världens bästa dotter

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Ocean woman No.1 21x30cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Glassar No.3 30x40cmPoster - Leon Zezar 40x50cmLjushållare vägg Älskad
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Toalettrings värmare dekorationTrätavla A5 "Any women can be a mother", presenttips morsdagPoster - Färgade läppar no.2 A3 30x40cmPoster - G Klav Guld no.1 A4 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - You & Me Vit 40x50cmPoster - Cherry Tree 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Bon appétit 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Bokstaven V 30x40cmYvelis doftljus av rapsvax, presenttips

Over and out.

Klara