ONLY Kim Maxi kjol, Navy

Weather Report Siri regnset, Woman, Röd

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - Hello gorgeous Guld tonad 40x50cm

Väggdekor väggord väggtext MjölkfrittLäsk kranCraft Move Jersey, WomanKompressionsstrumpor Löpning, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Marylin Monroe KylskåpsmagnetVäggord/Väggdekor - Ett leende tar bara...Väggdekor väggord väggtext TOADuffy 97 stövlar, SvartBianco Knit skor, RödCrocs Classic Unisex DarkrosaHUGO Hybrid_Runn_mxsc1 10 sneakers, MörkblåMinions Hög gymnastiksko blå

Tack ❤

Min tid är nu

Sorel Youth Rylee vintersttövlar, Brun
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Jingle bells, God Jul Pappa, GrisWinx Club Sirenix Magic Fairy FloraRökelsehållare - Ängel

My Little Pony Explore Equestria Sapphire JoyPoster - Målade Lejon A3 30x40cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Ljusstake mintgrön

Vila - Vinema Zeena Midi Skirt, Offvit

Värmeljushållare, Vit ängelEver After HiEver After High Cedar Wood - SDCC 2016 ExklusivghPobblewob Dino

Affisch/Poster Foto Palmblad/Växter Blad 33x48cm
1537437987500

Spacepop HeraElodie Details, Playful Pepe MjukdjurJomanda Lilla PonnynPoster - Marmor Fashion 30x40cmMonopoly AC/DC - BrädspelPippi memoCatan: Legenden om Sjörövarna - BrädspelQueendomino (nordisk version) - Brädspel

Singel krok/beslag i rostfritt stål 3M tejpAlga, Tjuv & PolisPowerExtension 5m Skarvsladd. 44-8002 AllocacocDragon Master - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Dungeon Lords - BrädspelMajesty: For the Realm (Svensk)Arboretum Deluxe Edition BrädspelKids Concept Doktorsväska vitBritax, B-Lite Coral Peach

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Chet Boxkaar - Cars - Bilar - Megasize - Mattel - OriginalHust&Claire, Regnställ Ocean BlåRelags - Sågsnöre

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Kanna espandrill cocoa, BrunEspandrillos rosa, Rosa

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ananas-fat RoséguldHållare och svarta glasunderlägg, får / lamm

Wrangler, Creek Fur, Dam, TanTAMARIS Olive, GrönDuschhängare av nät

Beetroot Flat (Lila)

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Silikonform Ängel flygande. nheiol4000-Dekorationer

Produktnummer: 838593

Flygande ängel. Silikonform för att göra ängel i sockerpasta, marsipan, choklad mm.

Storlek på form 9,6x6,2 cm

tål -40 till +210 grader
Enkel att rengöra

Meningen med hela skiten…

Manuell Knivslip Knivvässare Gul

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bliz Active Tempo Smallface BlåHörselkåpor ZEKLER 412RDBHPJ Masks Pyjamashjältarna Owlette Plush Gosedjur Plysch Mjukis 35cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Joysway Offshore Lite Warrior 25 km/ti,,a9x Whiskey Stones

Kids Concept, Tipitält, GråHello Kitty Kuddfodral 40x40cm RosaHopfällbar tratt i silikon - Röd eller grönBatteri Ryobi 4V Li-ion 1700mAh AP4001 TEK4

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm Can't Force YouPoster A4 21x30cm Trust Me RödPoster A3 30x42cm Thanks For The Looks MomAffisch Poster Labrador Hund Hundras Text Målning 33x48

Boken finns att köpa här.

Nightlife Bäddset - Påslakanset Explorer Ljusblå 140x220

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Badhandduk KyssYankee Candle Classic Medium Jar Flowers In The Sun Candle 411gPoster - Röda rosor 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Väggdekor / Väggtext - Chokladbiscotti
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Glassar No.3 21x30cmTrådlös Key Finder, Anti lost 4 enheterPoster - Eye fire 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Lejon honox 21x30cmPoster - Diamant guld no.4 30x40cmPoster - Big Ben london 40x50cmPoster - G Klav Blå 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - You & Me Vit A3 30x40cmPoster - Makeup face A4 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Krydda Mynta A3 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Bokstaven K 40x50cmVäggdekor Det gröna trädet | 100x70cm

Over and out.

Klara