Odd Molly flower fantasy flirt kjol, Mörkgrön

Poster - Apa 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

( Väggdekor ) Antik lyktstolpe

Fotoram Fönster GrönPoster - Flamingo Singel 40x50cmMazta KylskåpsmagnetFlagga - Bosnien

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, GammelrosaLightbox / Ljuslåda med valfri bokstäver, siffror & symbolerVäggdekor väggord väggtext SkrattShoe the Bear Emmy S stövlar, Svart med svartBianco Cleated Chelsea stövlar, MörkbrunHavaianas Brasil Logo BlåChampion Våffelskålsjärn Singel 10cmHummel Fashion Diamant Glitter JR sneakers, Svart

Tack ❤

Min tid är nu

ECCO Ukiuk Kids vinterstövlar, Svart
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Vita Papegojor 30x40cmMinecraft Mjukdjur EndermanFood Wrappers - tre storlekar i ett paket

Jumbo Squishy - RulltårtaBUBBLEEZZ - Dina Dandelion

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Miraculous Marinette

Junarose Kiara kjol, Rosa

TY Beanie Boos, Kiki, Katt, Grå, 23 cmVäggdekor väggord väggtext dröm sött vår ängelRagtales Musen Patch

My Little Pony Guardians of Harmony Princess Twilight Sparkle v. Changeling
1537437987500

Shopkins Shoppies Princess Party - Tiara SparklesDancing Darcey HippoShopkins Shoppies Beach Style B´AnchorDinosaurie Robot - Ljud & ljuseffekter - 400 mmAlga, RåttfällanÄngel med månadssten i presentpåseProfessor Evil and the Citadel of Time BrädspelLabyrint 2.0 Sällskapsspel

Islebound - BrädspelNations: Dynasties - BrädspelChampagneglas med strass - Sexy BitchAltiplano - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Golden Wilderness - BrädspelAndroid Mainframe BrädspelSpinner Challenge roligt spel barnspel fidgetPoster - Göteborg ram 30x40cmBritax, Holiday Double Coral Peach

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Memo Rojas JR - Mexican Racer - 4000ex Limiterad Cars 2Kuling, Helsinki Skalhandskar Charmy TurquoiseNordisk Asgard 12.6 + Inner Cabin

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Espandrillos camel, LjusbrunPoster - Tavla - Bergkristall 40x50cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - USA karta ram 70x100cmPoster - Afrika elefant karta 3 50x70cm

Multiverktyg i kröditkortsformat med fodral (11 i 1)Larmdekal med Kamera logoWrangler, Sequoia City Sneakers, Herr, Navy

Avocado Flat (Gröna)

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Stor Ljusstake PILLAR nheiol4002-Inredning och möbler

Ljusstake PILLAR Stor | Nickelpläterad|30x7,5x7,5cm

Meningen med hela skiten…

Ljuslykta - Världens bästa farmor, vit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bliz Active Velo XT Smallface BlåLiteCom Plus Headset 446 MHz - hjässbygel PELTORVäggdekor - Tiger Ex-STOR Vit

15324212664902228635381886865163.jpg

Traxxas E-Revo VXL 1/16 ID TSM100st blixtlåspåsar 50x180mm utan skrivfält till mat, pärlor mm

Kids Concept, Babygym NEO, naturPoster A4 21x30cm Mother's Day FlowersDesignkudde KiwiVegan holiday cooking from candle cafe 9781607746478

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm Sky HighPoster A3 30x42cm Pixel StrokePoster A4 21x30cm Paris Je T'aimePoster A3 30x42cm Walking Dog In Water

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Röd Irene

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggord - Det finns ett litet...Julgranskula Rosa HelenaKarins Gröna Värld : Livsstil & Raw Food 9789198056402

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Ocean woman No.2 50x70cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Väggdekor väggord väggtext I want you. I want all of youPoster - Vit Horse Art 21x30cmGlasknopp - Klar rund boll
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - I´m sorry No.8 40x50cmPoster - Hjortar mönstrade stående A4 21x30cmPoster - Färgade läppar A3 30x40cmPoster - G Klav Guld no.3 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Yankee Candle Classic Large Jar Wild Mint Candle 623gPoster - Svarta wings 30x40cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Kylskåpsmagnet
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Bokstaven U A3 30x40cmPoster - Fashion is 30x40cm

Over and out.

Klara