Only - onlMalou Leo Skirt, Beige

18-tums ståltråd Grill Rengöringsborste

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Regnvante, Svart

4Living Orientalisk Matta "Träd" 67x110cmSalming Running LS Tee, Men, Acid GrönEight Ball MetallskyltPierre Robert, Sports Boxer, Herr, Light Grå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Scholl Rio WG AD LightblåPoster - Peace sign A4 21x30cmIlse Jacobsen Tulip sneakers, SvartShoe the Bear Cleo Snake stövlar, GråLove is blå, ÖmhetPoster - Believe you can 21x30 cmStående vit häst i trä 15cmPoster - Brigitte Bardot 40x50cm

Tack ❤

Min tid är nu

Design lampa, Benjamin Hubert/Authentics
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Optikertavla 40x50cmJellycat, Mattie Apa Medium 42 cmAromalampa i Keramik Löv Turkos

Little Tikes, Godnatt-Fågel, GrönShimmeez - Katt 35cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Barbie Fashionistas #76

Skylt i trä, Wooden deco, Pappa

Jellycat, Bumbly Björn Medium 42 cmBarbie Fashionistas 57 Zig & Zag DollDörrstopp och Fönsterstopp - Orange

Pj Masks Gekko Gosedjur - Pyjamashjältarna
1537437987500

Ear Resistibles, ZebraKökstermometer RödMaileg Ängel BlåLed Nattlampa - Avslappnande LjusTyllar / Spritstyllar 5 stDöskalle Sparbössa-MotorBikerBeyblade Excalibur Force Extreme - Takara TomyEXIT Dead Man on the Orient Express - Brädspel

Roadside Diner Kylskåps MagnetMatologi 9789163615634Väggdekor väggord En ny dag gryr Oändligt blir vårt ävTärningsset D6 - Festive Rio (CHX27849) - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Väggdekor väggord väggtext Enjoy lifeVäggdekor väggord väggtext Family where life begins andCarcassonne: My First Carcassonne Brädspel (Svensk)Ställ i trä med text "Kaffefilter"Britax, Åkpåse Shiny Blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Sedanya Oskanian - Cars bilar - metall - originalMy Little Pony Junior Ready BedNaturehike - Vattensäker mobilhållare 10 cm - Touch, Grön, M

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

10st LED Antikljus i vax med TIMER och GLIM-lågaYokono 027 nuez, Brun

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Crocs Classic Sandal, NavySneakers Skechers blå, Blå

Pascal Dr.Martens Svart, SvartGrönsakskärareTenson Teyah Sandal, Junior, Cerise

Platta Poly 5.0 Oliv

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Wars Äggkopp Star R2-D2 nheiol4004-Äggkoppar

Produktnummer: 14366124

R2-D2, allas våran egna favoritdroid från Naboo som har hängt med sedan allra första början.

Artoo förtjänar att få hyllas, varför inte som äggkopp, efter sin nyckelroll i historian om en galax långt, långt borta.

R2-D2 äggkoppen är tillverkad helt i keramik och har målade detaljer som ser exakt ut som i filmerna. Huvuddelen agerar som lock och går att lyfta av.

Storlek ca. 5 x 9 x 11,5 cm.

R2-D2-äggkoppen är en officiellt licensierad Star Wars-produkt.

Meningen med hela skiten…

100st blixtlåspåsar 100x140mm utan skrivfält för mat pärlor mm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bliz Active Rush GråDigitaltermometer, Bengt EkStar Wars, Figur, Elite Guard

15324212664902228635381886865163.jpg

Minidrönare med Wifi och telefon kontrollDanspil, Pyjamashjältarna Mörkerseende Spel, Sällskapsspel

1 st minitermometer, endast 20 mm i diameter, termometerPoster A3 30x42cm Sarcasm2x Toalett Symbol WCPoster A3 30x42cm Mai Tai

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A4 21x30cm SilenceJulgranskula Blå IdaPoster A3 30x42cm Striped RödPoster A4 21x30cm Salmo Salar

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Grön Elisabet

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Knivset 5 delar - displayGanzo MultiTool G108Poster - But first coffee No.6 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Gula blommor 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Flamingo Shine no.3 30x40cmAiram Led-lysrör 59Cm 9 WCOCO Chocolate Vit gold No.1 50x70cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Smartline Brandvarnare 5 års batteritidBatteri Makita 12V Ni-MH 2500mAh 1925974 192597-4Affisch/Poster Karta över Gävle 33x48cmPoster - Batman hero 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • ( Handduk ) 50x70cm YamahaVäggord - Heaven STOR!
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Bison Airlighter tändare
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Flymop Mercury 1, mopp med isolerad dubbel hink, 450mm, orangePoster - Vita vingar liggande 40x50cm

Over and out.

Klara