Ljusmanschett, elastisk med pärlor och guldmix

Led-strålkastare ECO HOME 2 - 20W, IP65 (Vit Neutral)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Frank Dandy Bamboo Hip, Space Orange Ochre

Salming Run Flow Tights, Hexagone Illusion - all-over-print, WomenPoster - The Moon 30x40cm1/2" spärrhandtag med gummihandtag. Längd: 250mm,Bäddset - Påslakan Krokodiler

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Tretorn Wings gummistövlar, RödIlse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, BordeauxDuffy Sneakers, VitVagabond Lara skor, SvartShoe the Bear Agnete Chelsea skor, SvartSkylt, Message heart - Jag älskar digECCO Collin 2.0 skor, NavyHummel Fashion Actus sneakers, Navy

Tack ❤

Min tid är nu

Angulus stövlar, Bordeaux
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Jumbo Squishy - Catburger 11cmVäggord - There is always something to be thankful for STORJellycat, Big & Bold Drake 38 cm

Handduk filt pläd strand beach towel (Vit/Lila)Akvarieset Småland Lundby

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Barbie Fashionistas Pineapple Pop Original nr 70

Ljusstake Halfmoon, Krom

Teddykompaniet, Kanin Brun 60 cmShopkins Strawberry Kiss Mjukis 27 cmPoster - Grön ormbunke 30x40cm

Poster - Herbs 40x50cm
1537437987500

Hänge enhörningMaileg Vagn Röd till MicronatureZOO, Ekologisk Isbjörn Mjukdjur VitRadiostyrd Mini Leksaksrobot 75mm med LED-ögon & fjärrkontroll Blå eller Rosa, RosaStar Wars X-Wing: Second Edition - BrädspelTerraforming Mars: Prelude - BrädspelEXIT The Sunken Treasure - Brädspel( Väggdekor ) 12st Turkos Fjärilar

Talon - BrädspelTalisman: Legendary Tales BrädspelTärningsset D6 - Gemini Purple-Röd (CHX26826) - BrädspelPlay, Crazy Doodles

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Clash of Cultures - BrädspelGin & Titonic IskubsformRummikub ClassicKids Concept Träklossar Stad AidenKöttmörare

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Kuling, Reykjavik Överdragsbyxor SvartTenson Monitor Regnställ (Herr) SvartBaladeo scarf

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Frankrike karta ram 21x30cmSixtyseven Sabina brandy, Cognac

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Yankee Candle Classic Small Jar Midnight Jasmine Candle 104gReebok Classic Leather 3912, Dam, Svart

Madelyn KÄNGA Vagabond Svart, SvartAlex W Vagabond Svart, SvartReebok Classic Leather 50149, Barn, Svart

Platta Poly 5.0 Ljusgrå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

livboj vit med ränder dekorativ röda nheiol4007-Hängdekorationer

Produktnummer: 5021259

dekorativ livboj
vit/natur med röda ränder
texten welcome abroad

storlek ca 35 cm

material frigolitring med tyg utanpå

Meningen med hela skiten…

Monopoly Uncharted (Brädspel)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

One-Dish Vegan Revised and Expanded Edition 9781558329423Wireless Phone Headset PELTOR WS XP Alert MRX21P3E2WS6- hjälmfästeVakuumpåse 60x80cm, Smart förvaring, vinter- eller sommarförvari

15324212664902228635381886865163.jpg

Carson brandbilRökelsekoner - Patchouli

Damparasoll VattentätPoster A4 21x30cm You Look Good...Designlampa i olika former och utförandenPoster A4 21x30cm Home Is Where Mum Is

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm GR33NJulgranskula Röd KerstinPoster A4 21x30cm Get On My LevelPoster A4 21x30cm Born To Be Wild

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Grön Elisabeth

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Bokstaven S 21x30cmJulgranskula Grön CarolinePoster - But first coffee No.9 21x30cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Grön växt Maspalomas No.3 - Svartvit 50x70cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Coffe House no.2 21x30cm250 st Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STEPoster - Small moments Big memories No.7 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - I´m sorry No.7 30x40cmVäggord - The House RulesPoster - Sosa Girlpower No.1 40x50cmPoster - Dream without fear A3 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Neccesär Hund Flygplan BarnPoster - Vit Tiger 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Förvaringskorg / Tvättkorg i tyg - ForKidz
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster Insekt - Humlebagge A3 30x40 cmPoster - Parfymflaskor stående 40x50cm

Over and out.

Klara