ABSOLUT4U kjol midi

NORDIC HOME CULTURE Rena, luftfuktare och luftrenare, 35m², komb

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Tenson Charles badshorts, Men, Grön

Väggdekor Fönster romantsik ö i tropikernaLove is blå, Golden momentPoster - DO what YOU love A4 21x30cmLjusslinga med batterilåda – Blå Indigo

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ilse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, Creamy beigeSandalett Esther, SvartHummel Fashion Stadil Winter sneakers, BrunAngulus Vinterstövlar, BordeauxTretorn Bo gummistövlar, NavyVagabond Paul sneakers, VitSpider-Man Gummistövlar rödAngulus 2050-101 Vinterstövlar, Svart

Tack ❤

Min tid är nu

Bundgaard Tokker vinterstövlar, Rosa
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

My Little Pony, Retro MoonstoneBamse Mjukdjur StorPeppy Puppies Junior - Brun Valp

Bush Baby Shimmies Mjukdjur PepperMy Little Pony Explore Equestria Rarity Dressmaking Poseable Action Pony

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 ASi Leo Baby doll Blå

Svanefors Löpare 15x120 grön

Fartist Club, Munchy MaxSpindelmannen Spiderman Handduk BadlakanGrönsaks skrubbare, borste

Ever After High Sugar Coated Madeline
1537437987500

Rubens EcoBuds AspenHällrödskap till kastrull köksrödskap sil kök hällaBaby born Boutique Tutu SetVäggdekor väggord 2 st Katter strömbrytardekorColt Express (Svensk version) - BrädspelStar Wars Imperial Assault - BrädspelMed Andra Ord ExpertDecrypto Brädspel

Monopoly: Lord of the Rings Trilogy Edition BrädspelNew Bedford: Rising Tide Expansion - BrädspelPlanet BrädspelPoster - Wolf 21x30cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

The Pied Piper Card Game - BrädspelRising 5: Runes of Asteros BrädspelBaby Dan, Starter Safety Set, Hemsäkerhet, 22 delarBritax Römer, Bältesstol, KidFix II XP, Storm Grå100st snöflingor i akryl

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Didriksons, Waterman Regnställ GrönPoster - Färgglada fåglar 21x30cmColeman Bering 4 Familjetält

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Lets get lost No.3 40x50cm1 Flaskpåse i Tomte-utförande för läsk- glögg- och vinflaskor mm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Bäddset - Påslakan Home HeartDopia Kmb multi, Övrigt

Champion Stavmixer 300WEcco Terra Evo 82650452358, Herr, OrangeBodyguard Tjutlarm / Personlarm, 130dB

TRÅDLÖS DÖRR/FÖNSTERSENSOR FÖR SEC-ALARM200/210

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Sandbeige HEDDA duk, nheiol4017-Inredning och möbler

Serie i tvättat lin i hög kvalité. Med struktur som
ger en exklusiv känsla.
Material: 100% lin.
Storlek: Bredd 135 cm. Ange längd vid beställning.
Beskrivning: Enfärgad duk i stentvättat lin.
Skötselråd: Tvätt 40°. Krympning max 6%.
Tips/råd: Duka med matchande produkter ur serien HEDDA.

Meningen med hela skiten…

Paraply krok svart automatiskt

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tavla Vårt AlltVäggdekor - Sweet LoveMelitta, Hela kaffebönor, Café Bar Selection, Medium, 1kg, Styrk

15324212664902228635381886865163.jpg

Spiderman, kuddeSpindelskrämma 30 m²

Herrparaply KrokodilPoster A3 30x42cm MakeupKruka med runda kvistar GrönPoster A3 30x42cm Grace

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Ljusslinga med stjärnor - IsabellaJulgranskula Röd LinnéaJulgranskula Röd AmandaPoster A4 21x30cm My Precious Mother

Boken finns att köpa här.

Stjernsund Kudde Sammet Brun 45x45

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Hirams gröna kokbok 9789127134799Julgranskula Röd MartinPoster - Papegoja Grön 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • ( Väggdekor ) 12st Rosröd Fjärilar
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Alfabet stor och liten Svart Rosa 30x40cmPoster - Ocean Waves No.1 21x30cmPoster - Small moments Big memories No.5 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Peace 40x50cmPoster - Sköldpadda 40x50cmPoster - Sexy Lips 40x50cmMegaman Spirax Slim lågenergi, E27, 5W, 270 lumen
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Trätavla A5 "Ett hem utan hund"Poster - I love Justin Bieber Sosa 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Take me to Paris 40x50cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Hello beautiful 21x30cmToalett LED Belysning

Over and out.

Klara