Ljusstake Gunnar Ander, höjd 28 cm, Svart/koppar

Voerhtje W Rainset, Lila

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Fotoram Fönster Grön

Väggdekal Vårat hemPoster - I love Justin Bieber Sosa ram 30x40cmKompressionsstrumpor Löpning, SvartSnigelfälla-Fånga mördarsniglarna

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggdekor - Fåglar på kvistBrun Girlhood SandaletterDr. Martens Smooth 1460 stövlar, SvartDr. Martens Leonore Boots, SvartHUGO Boheme stövlar, SvartHummel Fashion sneakers, GråMinions Gymnastiksko blåLöpare Guld Färgad

Tack ❤

Min tid är nu

Bundgaard Tarok vinterstövlar, Svart
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

TY, Beanie Boos Echo Delfin, 15,5 cmTY, Beanie Boos Nona Val, 15,5 cmDreamies Kattunge, Grå

Kudde Sammet Svart 45x45Maileg Vintage säng

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Enchantimals Zelena Zebra & Hoofette

Svanefors Löpare 35x90 orange

2 st Mikrofiberduk för mobil,IPAD,Iphone,kamera,glasögon,kameraASi Lucia baby dollTeddykompaniet, Diinglisar Present Set Ko

Effekt Grenpropp 2-vägs, jordad, petskydd
1537437987500

Konservväxt I LOVE YOUMy Little Pony - Cherry BlossomRadiostyrd Bil 1:12 - 40Km/h, LED-lampor, 4WD, 2.4G, HBX Dune Thunder RTRKapsylöppnare till väggen KaninSmall World (Svensk version) - BrädspelKingdomino Brädspel (Svensk)Tärningar 5st i påseRökelsekoner - Geranium

Concordia: Gallia Corsica Map Expansion - BrädspelReef BrädspelToilet Trouble Brädspel (Svensk)Kemet Cyclades C3K - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Papperskorg USAArkwright - BrädspelHoppeKids, Säkerhetsskena, Premium, 90 x 200 cm, VitJuldekoration vinflaska - Tomteluva + halsdukHooman - Cars 2 bilar

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Reimatec®, Skalbyxor, Lento, NavyDidriksons Okuda (Herr), svartVäggdekor väggtext väggord - Drake

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

EL kabel EKK 3G1,5mm - Per MeterSandal Svart, Svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Vinpump/Vakuumpump för vinflaskorPolecat Slipon, Svart

BurköppnareTrädgårdskasse med rödskapHeavy Duty 5.0 Aubergine/Grå

Lykta Ananas guldfärgad

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Terrakottabrun LOVELI duk, nheiol4021-Inredning och möbler

Duk i enfärgad plaggtvättad bomull. Struktur i ränderna ger en exklusiv känsla.
Material: 100% bomull.
Storlek: Bredd 145 cm. Ange längd vid beställning.
Skötselråd: Tvätt 40°. Krympning max 5%.
Tips/råd: Duka med matchande produkter ur serien LOVELI.

Meningen med hela skiten…

NOR 360 Variant: Höger

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

FoamRoller / Yoga cylinder EvarHörselskydd Howard Leight Clarity C1FLittle Giraffe, Mjukisdjur, Rosa

15324212664902228635381886865163.jpg

Mattel, UNO, SpelkortAnanas -Fat - Guld

Väggord - Utan dina andetagPoster A3 30x42cm WhalesPoster A4 21x30cm LipsÄngel LED-belysning 28 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Ljus LED-belysning i vatten, fladdrande låga 25 cmJulgranskula Grön BengtVäggdekor/Väggord Everything happensPoster A4 21x30cm Wounded Deer

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Grön Thomas

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Trädgårdsbelysning LED med 6 solcellslampor - multiVäggord - SexPoster - Grön växt Maspalomas No.1 21x30cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Flamingos Maspalomas No.1 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ljusslinga Funlight med 10 LED i citronskivor batteridrift TIMERKöksrödskap, sil och tång i ett olja fritering laga mat köketTVÅLFAT LITEN VÅG, MARMOR
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Bultsax 24", 600mm.Poster - Undulater 30x40cmPoster - Målade fåglar A3 30x40cmVit ros med klämma 14cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • ( Väggdekor) Blommor DesignPoster - He needed a hero A4 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Tovolo Glassbytta 0,95 liter
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Worry less more 40x50cmLödstation med XL bonus tillbehör - Erbjudande!

Over and out.

Klara