Yankee Candle Classic Large Jar Garden Sweet Pea Candle 623g

Frank Dandy Bamboo Hip, Space Orange Ochre

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggdekor/Väggord Du vet väl om att du

Poster - Isbjörn 21x30cmAffisch/Poster Karta över Helsingborg 33x48cmPierre Robert, Sports Boxer, Herr, Light GråGarderobsförvaring

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ilse Jacobsen Rub 1 gummistövlar, Dark IndigoDuffy sandaler, SvartDr. Martens Alyson vinterstövlar, BrunBianco Cleated Chelsea stövlar, SvartCrocs Classic Kids BlåPantofola d'Oro Imola Low sneakers, NavyFireman Sam Gummistövlar rödDra på lakan 105x200 cm Vit

Tack ❤

Min tid är nu

LED-Optik odlingslampa 600W LED för energieffektiv växtbelysning
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Skrållan Ljus 45 cmTY, Harriet Häst, 15,5 cmBush Baby Sleepy Pod Adero Mjukdjur

Vykort i plåt -MuminPoster - Svarta Diamanter A3 30x40cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Stadens Hjältar, Palle Polisbil, Mjukisdjur

Xantia Duk 160x250 cm Svart

Shopkins Shoppies World Vacation - Rosa PinataShimmer & Shine Floating Genie ShineYankee Candle Classic Large Jar Coastal Living Candle 623g

Magnetset retromotiv Love
1537437987500

Jellycat, Smudge, ApaShopkins Shoppies Chef Club JessicakeNikko, VaporizR 3 – GrönSilikonform för Kaffeskedar / Teskedar för choklad och is mmHasbro, Pie Face Chain ReactionFluxx Star Trek TNG - BrädspelPokemon Legacy Evolution Pin Collection - KortspelEldritch Horror: Signs of Carcosa - Brädspel

Elysium - BrädspelVoluspa Crisp Champagne Decorative Tin Candle 99gPoster - Forest deer rainbow 30x40cmBasilica - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Tärningsset D6 - Glitter Gold (CHX27903) - BrädspelMai-Star KortspelFlow, Brandvarnare Nidal, TräBritax Römer Primo Flame RödBeyblade Meteo L-Drago + Launcher

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Kuling, Vilnius Regnvantar Charmy TurquoisePoster - Metallic Lips A3 30x40cmVisent Primera 3P+3P Familjetält

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Tenson, Ocean Gummistövel, Dark BlåBDK Eva vac. acai grå, Grå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Vattenfilterpatron, Saeco EspressomaskinWrangler, Java Sneakers, Dam, Dark Navy

Chelseaboots Park west Svart, SvartLös Te HållareRunda vaxade 4.0 Brun

Silicone Halkskydd För Mattor (Set of 4)

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Julstjärna Vildgräs nheiol4025-Hängande Julstjärnor

Produktnummer: 7014586

Handgjord adventsstjärna med 5 taggar.

Ø: 60 cm

Material: Papper

Färg: Vit med svarta detaljer

Glödlampsskydd medföljer.

OBS: El-sladd medföljer ej, köpes separat

Meningen med hela skiten…

Field

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Japansk grillning 9789127148055Hörselskydd Howard Leight Clarity C1HJulduk, Almedahls Slädfärd, 90x90cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Majas Cottage Family symbol lykta familjVäggdekor - Trädgård

A400 Mens Longsleeve Top, ObliquePoster A4 21x30cm Blå JellyfishPoster A4 21x30cm The New TitsPoster A3 30x42cm Uppsala

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Rosa CharlottaJulgranskula Röd MargaretaJulgranskula Grön UllaJulgranskula Röd Sandra

Boken finns att köpa här.

Hannus jordiga 9789113081267

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Trätavla A5 "Mamma & Mormor", presenttips morsdagBröd-/Fruktkorg Koppar 24 cmPoster - But first coffee No.2 21x30cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Väggdekor Blåbärspaj
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - But first coffee No.27 30x40cmKuddfodral Ull MörkgrönVäggdekor / Väggtext - Champagne glas
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Väggdekor - FrökenPoster - Rosa träd 21x30cmPoster - Nässelfjäril 40x50cmPoster - Elefant Rainbow 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • ( Väggdekor, Väggord ) Gammal kärlek rostar aldrigPoster - Hakuna Matata no.1 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Have you seen my shoes 40x50cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Sjöstjärnor A4 21x30cmPoster - Svarta Diamanter 40x50cm

Over and out.

Klara