Svanefors Löpare 15x120 grön

Yankee Candle Classic Medium Jar Wedding Day Candle 411g

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

UA No Breaks ColdGear® Infraröd Run Leggings, Herr, Overcast Grå

Poster Fjäril - Mormonfjäril 30x40cmVit LED-list 1,5 meter med rörelsesensor, batteridrivenPierre Robert NB Sport-BH, Mint BlåTretorn Katja gummistövlar, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ilse Jacobsen RUB350 gummistövlar, SvartDuffy Sneakers, VitDuffy Skor, KhakiBianco Round Heel stövlar, SvartPoster - Världskarta Blå A4 21x30cmStående vit häst i trä 15cmBallonger silikonformReimatec ® rosa vinterskor Kinos vattentäta fodrade kängor

Tack ❤

Min tid är nu

BUBBLEEZZ - Kaylee Kittycake
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Stående Lykta "hjärta" med glas -Mini-Play, Rescue Runt SpottyPoster - Cherry Tree A3 30x40cm

Coral Chenille Fibersvamp Biltvätt Rengöring BLÅ 23x13x3cmTY Beanie Boos, Icy, Seal, Vit, 23 cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Barbie Rainbow Hair

Svanefors Löpare 40x140 lila

Paw Patrol - 28 cm Plush Rubble GosedjurTeddykompaniet Enhörning sittande StorLittle Tikes, Godnatt-Fågel, Rosa

Väggdekor/Väggord Varmt Välkommen
1537437987500

Roterande ljuslykta med julgranarTY Ferdinand Gosedjur Una Igelkott 15 cmRadiostyrd Dumper med tippbart flak 280mm, 2.4GCluedo Game of Thrones - BrädspelBilar memoKylskåpsmagnet HamburgareSmall World Brädspel (Svensk)The Legend of the Cherry Tree that Blossoms Every Ten Years - Brädspel

Kung Fu Ma Ma by Hensun - Gåvosett - köksknivar - 4 stEgmont Kärnan, Kärnan, Bamse, MemoT.I.M.E. Stories: A Prophecy of Dragons - BrädspelClank: Sunken Treasures - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

RuneWars Miniature Game - Daqar Spearmen - BrädspelFairy Tile - BrädspelVäggdekor väggtext väggord - MR & MRSBritax Smile 2 Prambody Steel GråLED list 5m med fjärr Vitt ljus - IP65

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Modelleringsverktyg 8 stPoster - Afrika karta giraff ram 50x70cmColeman Coastline Side Canopy

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Lemon Jelly AVA wine, Bordeaux/vinrödSandal allleather Bdk Svart, Svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Under Armour, Speedform Intake 2, Dam, Ghost Grå/Tin/Flushed SosaSkechers Flex Air-Cooled

Laura Dr.Martens Svart, SvartTvättkorg New YorkTavla Världskarta

Skosnören - Sneaker 130cm Neon Grön

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Flakes Pläd 130x200 Sol Etol cm nheiol4030-Inredning och möbler

Specifikationer

Övrigt
Serie: Etol Flakes
Utseende: Naturrotting,Rotting


Mått
Bredd: 130 cm
Längd: 200 cm

Meningen med hela skiten…

Moscow Lupp

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Reservdelar och tillbehör för Proflow SCOTTBäddset - Påslakan MåndagMjuky - Brunbjörnen Max Mjukisdjur

15324212664902228635381886865163.jpg

Affisch/Poster Foto Pagod med Sakura Blommor 33x48cmAffisch Poster Emoji Keep it 100 33x48

Poster A3 30x42cm Colorful FeatherPoster A3 30x42cm Jævla KlisjePoster A4 21x30cm Next Year VitPoster A4 21x30cm Neonic Splash

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Grön ViktoriaJulgranskula Rosa AndreasJulgranskula Röd BrittJulgranskula Röd Magnus

Boken finns att köpa här.

Lamputtag infällt. ojord

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

4Living Bomullsmatta "Jerry" 60x90 cm BlåVoluspa Branch Vermeil Metallic Decorative Tin 127gPoster - Gemotri Rådjur 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Marmor Hjärta 30x40cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Marmor elefant No.2 40x50cmButterflystol i skinn, BrunTvå vaser av glas som en manskropp och en kvinnokropp
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Dinousarie barn no.2 A3 30x40cmPoster - Best Friends No.2 30x40cmPoster - Målad fågel A4 21x30cmPoster - Buffalo Rainbow 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Koppel/ handukshållare - 3 kroks Irländsk SetterPoster - Vit Isbjörn 30x40cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Svarta vingar A3 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Plattlyftare monteringshjälpKalle Örngott Hjärta

Over and out.

Klara