Svanefors Löpare 35x140 orange

ZIPE Citruspress, 25W, vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggdekor väggord väggtext OBSTACLES

Griffeltavla / Memo board med 3 hjärtanWeather Report Per 3/4 Pants, Herr, Khaki(99) Pierre Robert NB Sports Boxer, Woman, BlåVäggord - Störst av allt är kärleken

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Sort Svart Girlhood SandaletterVagabond Joyce stövlar, LilaSkylt Baking QueenHUGO Boheme stövlar, MörkgråRoyal RepubliQ Spartacus sneakers, VitMinions Hög gymnastiksko - med fuskpäls marinblåSorel Youth Tofino II vinterstövlar, SvartVileda Mopp SuperMocio 3Action

Tack ❤

Min tid är nu

Poster Fjäril - Ängsvitvinge A4 21x30 cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Designafriend, Mid Cool & Casual outfitPokemon Magby Gosedjur 20cmDesignafriend, Sparkle Party dress

Teddykompaniet Softies Lamm LillyMaileg våningssäng Svart Large

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Oak ostrivare från Sagaform, presenttips morsdag

Gripsholm Pläd 130x170 130x170 midnattsblå

Ängel med ljuslyktaLucy Smoothie - Shopkins ShoppiesLittlest Pet Shop Edie Von Keet Gosedjur

Geggamoja, Kokki Mix Color Sosa
1537437987500

Pobblewob WhaleMaileg Brun Mini BunnyPyjamashjältarna Kattbilen Radiostyrd bilTrivial Pursuit: The Beatles - BrädspelCarcassonne: Exp5 Abbey Mayor (Svensk version) - BrädspelProfessor Evil and the Citadel of Time BrädspelKrosmaster Quest - BrädspelPoster A3 30x42cm Örebro

Alga, Tjuv & PolisKapsylöppnare till väggen BulldogViceroy - BrädspelBooty - Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Touria BrädspelTerraforming Mars: Colonies Brädspel (Exp)Kids Concept Tårta rosaBritax Römer Sittskydd Thermo CoverJerry Drivechain - Tank Coat #36 Pitty - Cars bilar - metall

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

LED-Lampa E27 RGB 4W (med fjärr)-16 färgerPoster - Feelings are much like waves No.4 30x40cmPoster - USA karta ram 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Espandrillos leather mushroom, Sand/camelPoster - Lidingö ram 40x50cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Reebok F/S HI 2240, Dam, SvartLjuslykta - Världens bästa bonusmamma, vit

Ankleboots Carmela Svart, SvartMens elite flex hartnell, SvartOrange Flat (Brandgula)

Julpåse Tomte Hjärta 3st

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

MERAMEC Bordslampa vit nheiol4040-Inredning och möbler

Praktisk läslampa i matt vitt
Oavsett om du vill använda den som en bordslampa, en dekorativ läslampa eller som en praktisk belysning på kontoret, den här lampan kommer säkert att charma dig! Stabil, rund lampfot med 20 cm lång diameter har en praktisk strömbrytare. Lamparmen är 64 cm lång och kan justeras på tre ställen vilket gör det möjligt att anpassa lampan efter dina egna behov. Lampskärmen mäter 19 x 8 cm. En 182 cm lång kabel ingår i setet. Denna eleganta lampa är lämplig för E14, upp till 60W glödlampor. Tack vare vår fantastiska lampa behöver du inte avbryta din kvällsläsning!

Detaljer:

- Typ: bordsslampa
- Färg: vit
- Material: metall
- Montering: Delvis montering krävs
- Färg: vit
- Form: rund
- Höjd: 80 cm
- Basdiameter: 20 cm
- Kabellängd: 182 cm
- Diameter: 19 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 3 kg
- Typ: bordsslampa
- Stil: samtida
Egenskaper:
Tillverkad av hållbara material, Optimal energieffektivitet, Passar in i olika inredningsstilar, Lugnande diffust ljus, Okomplicerad, självmontering

Erbjudandet inkluderar:
1 x bordslampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.

Meningen med hela skiten…

Julstjärna Ganesh Röd 60

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Wireless Phone Headset PELTOR WS XP Alert MRX21A2WS6 - hjässbygelSimba Toys, Steffi Love, Lovely HorseVattenpärlor i julmotiv

15324212664902228635381886865163.jpg

Ravensburger, Mix Max (Nordisk)Netgear Arlo Baby Puppy ABA1100

Casall Yoga wheelRetro 2W Dekorativ LED-Lampa E14Poster A4 21x30cm LashesAromalampa i Keramik Buddha Turkos

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Röd VictoriaJulgranskula Blå Katarina4Living Trädgårdsängel Prydnads Ängel StatyJulgranskula Rosa Berit

Boken finns att köpa här.

4Living Rund Matta "Ballo" 80 cm Lila

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

BÄ-metoden (4u) 978916313954340 st Airam LED 5,5W/ 470 lumen E14 C35 KYLincoln Kylskåpsmagnet

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Batteri för AEG / Milwaukee 12V Ni-MH 2000mAh BDSE12T
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - But first coffee No.23 40x50cmPoster - Fartyg 30x40cmLinköping Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Hope 30x40cmLED Slim Panel Square 18W 1520lm 3000KPoster - Bokstaven Y 40x50cmPoster - I love Love A3 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Palmkvist no.13 40x50cmPoster - Hakuna Matata no.2 21x30 cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Rödklöver A4 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Bestron Elektrisk salt och pepparkvarn set Svart APS526ZGlasplatta - Ljusfat - 7,5 x 7,5 cm - 20 st

Over and out.

Klara