Mumin Bestyr-body grå Martinex

Ljusslinga 20 LED - Mörkgrön

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

200 st Te- Krydd- & Doftpåsar - fyll med ditt eget te tepåsar

Väggdekor Hjärtan som lyser i mörkretHavaianas Slim Crystal Glamour SW Steel gråIlse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, BordeauxShoe the Bear Emmy Hike sneakers, Grön

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - I love Food 30x40cmBianco Cleated Chelsea stövlar, SvartCrocs Classic Unisex Navy-2Angulus sandaler, MörkblåNew Balance KE420VGI sneakers, NavyPaw Patrol Gummistövlar blåBundgaard Rabbit Velcro vinterstövlar, RosaJumbo Squishy - Djuphavs Manet

Tack ❤

Min tid är nu

Minimjukdjur Babblarna, Tut (bilen)
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Love is blå, Body & SoulMaileg Vagn Rosa till MicroTomte Grått Skägg med luva 20cm tygtomte textil

15 LED DEW DROPS Ljusslinga för dekoration av flaskor mm, TIMERCare Bears Brave Heart Lion Gosedjur ! Krambjörnarna

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Ängel med ljuslykta

Whisky glas - The Boss

Ever After High Epic Winter Darling Charming and RosabellaEver After High Way Too Wonderland Apple VitGeggamoja, Doddi Mixed Color

Designafriend, Bella Doll
1537437987500

TV/Video-bevakning, Klistermärken 2st 25x20 cmPoster - Marmor Fashion 30x40cm24 st söta VÄRMELJUS med TIMER, flimrande låga och batteri DYNKYMer Eller MindreAlga 6 i 1 SpelGöteborg Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cmThe Voyages of Marco Polo: Agents of Venice - BrädspelHunt for the Ring - Brädspel

Firenze BrädspelDjeco, Little memoRuneWars Miniature Game - Waiqar Reanimates - BrädspelSpel - Where Do I Live från Orchard Toys

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Neuroshima Hex 3.0: Smart Expansion - BrädspelHoppeKids, Säkerhetsskena, Ida, GråPoster - Zebra 1 21x30cmPoster - Lemon 30x40cmTenson, Galactic Regn Set Orange

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Didriksons Vivid Rain Pant (Dam), svartVisent Möja 4P tältCrocs, Swiftwater Flip, Dam, Navy/Vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Bäddset - Påslakan Brandbil12 st. LED isbitar

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Damskor Kmb tortora, LjusbrunLjuskoppar på ljusplatta 32cm lykta med lövmotiv

Trädgårdskasse med rödskapMaku Svart Knivset 5 DelarSkosnöre - Thin Flax Round

NOR 360 Variant: Vänster

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

smide svart Höjd cm Lykta 34 nheiol4072-Ljuslyktor

Produktnummer: 13462976

Vacker lykta i svart smide med glaskopp till ljuset.

Färg: Svart
Mått: Höjd 34 cm
Material: lackad smide och glas
Design: Gilbert Gilbert

Meningen med hela skiten…

Tonife Zirconia Ceramic Kitchen Knife Complete Set - 8 pcs!

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Headset Tactical XP Flex PELTOR - hjässbygelMelitta, Hela kaffebönor, Café Bar Selection, Medium, 1kg, StyrkDiskborste silikonborste borste (Rosa)

15324212664902228635381886865163.jpg

Skulptur Ring på fot guldfärgad 59 cmDamparaply Leopard

Poster A4 21x30cm Rose GoldPaw Patrol Badponcho Badhandduk Poncho 115*50cmDen lilla boken om Ketchup : 30 märkesrecept 9788770777933Poster A4 21x30cm Albert Einstein

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm Fries before guysLED-strålkastare, 30W 3000K, SvartPoster A4 21x30cm Chocolate PopsicleJulgranskula Blå Annika

Boken finns att köpa här.

Digital Köksvåg som kan väga varor upp till 15KG.

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Julgranskula Grön YvonnePoster - But first coffee No.6 21x30cmPoster - Grön växt Maspalomas No.3 - Svartvit 50x70cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Sköldpadda no.3 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Strandfilt rund - Mandala grönSkul Flam Mc MetallskyltSmartline Brandvarnare 5 års batteritid
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Fårskinnsfäll brun Långhårig - 200 cmAffisch/Poster Foto Vatten/Brytande Vågor Tre 33x48cmPoster - Think happy be happy ROSA 30x40cmPoster - You & Me Vit A4 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Svarta wings 21x30cmEconomy Teleskoprör i aluminium 32 mm (W7-76061-ALU)
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Bokstaven V 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Primal Elements Icon Candle CoralBrix MAXI JarKey Burköppnare

Over and out.

Klara