Body, Vit Rosa

Vit LED-list 1,5 meter med rörelsesensor, batteridriven

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Bäddset - Påslakan Krokodiler

Scholl Rio WG AD LightblåIlse Jacobsen Rub 2 gummistövlar, SvartSvart Kafeini SandaletterVäggdekor väggord väggtext Love makes a house a home

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Flamingo Tropical 40x50cmHUGO Boheme stövlar, MörkgråPantofola d'Oro Matera Low sneakers, SvartVäggdekor väggord väggtext Walk in ClosetHummel Fashion Stadil Super Boot sneakers, SvartAngulus stövlar, BeigeKärnan, Katten Janson minimjukisdjurBarbie, Tennisspelare

Tack ❤

Min tid är nu

Food Wrappers - tre storlekar i ett paket
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

My Little Pony Explore Equestria Sapphire JoyPoster - Vinglas 30x40cmKeramisk Värmefläkt - 750 och 1500 W - Grå

Barbie - Dreamtopia DollEver After High Way Too Wonderland Courtly Jester

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Geggamoja, Elefant Grön/Marine 15cm

My Little Pony Pyjamas turkos

Kuu Kuu Harajuku Fashion Swap Fun Angel DollAlfröd Grå liten NalleGeggamoja, Doddi Play Mix

Poster - Diamant guld no.7 21x30cm
1537437987500

Väggdekor/Väggord I en värld där du kanKids Concept Lastbil AidenVem där (Guess Who) - BrädspelLetters from Vitchapel - BrädspelFyra i rad spel barnspel, 4 i radA Game of Thrones: War of Five Kings 2 - Call to Arms - KortspelPlanetarium - BrädspelTalisman: Legendary Tales Brädspel

Tärningsset D6 (16mm) - Cirrus Light Blå Vit (CHX27646) - BrädspelTärningsset D6 - Festive Rio (CHX27849) - BrädspelEkö - BrädspelChupacabra - Survive the Night Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Passing Through Petra BrädspelKids Concept KaffekokareBritax, Holiday Double Aqua GrönGil - Cars - Bilar - Megasize - Mattel - OriginalFårskinn - EKO - grått mörka kanter

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Naturehike Vattentät mobilförvaring Large 15 cm - Touch, Blå, LFärgade vattenpärlor - 6 gram, PurpleRengöringssvamp - Non-Chemical-Magisk Nanosvamp - 5st

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Väggdekor väggtext väggord - FAMILY ALL BECAUSE TWO PEOPLE FELLMcLovin The Muscle Man Korkskruv

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

EMMA lacedankleboots, SvartLED Lampa med skiftande färger battreidriven

New Balance Coast V4, Men, GalaxyPlatta Poly 9.0 "Stan Smith" VitAnanas Twister, Ananas skärare

Expedition

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

- 21x30cm Poster Intelligence nheiol4087-Text & Bokstäver

Produktnummer: 7661102

Snygg poster i enkelt typsnitt i svart med vit bakgrund. Klassisk poster som passar i alla hem och till alla stilar.

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge. Ram ingår ej.

Storlek: 21x30cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Meningen med hela skiten…

ADAPTER TILL LADDARE AF

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Headset PELTOR MT53H79AMjuk Nalle 70 cm sittande ljus-brunAlga, Tjuv och Polis, Kortspel (SE)

15324212664902228635381886865163.jpg

Myggnätsdörr med magnetstängselPoster A3 30x42cm Colorful Feather

Poster A4 21x30cm "You must"Poster A4 21x30cm Julius CeasarPoster A4 21x30cm Just Look At Your FaceJulgranskula Röd Johan

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Röd YvonneJulgranskula Röd OscarJulgranskula Röd SandraJulgranskula Grön Jenny

Boken finns att köpa här.

Vego till vardags 9789155265113

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Grensax 62 cmPoster - Grön växt Maspalomas No.1 30x40cmPoster - COCO Marmor Svart 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • LED-splitter 5-pin Förgreningskabel RGBW hona-2*hona
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Hängmatta ekologisk med pinneVäggdekor / Väggtext - All you need is lovePoster - Målade läppar 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Palmkvist 40x50cmVäggord - Döm inte allt du ser...Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.8 40x50cmEmaljskål Mumintrollet 6 dl från Muurla
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - He needed a hero 40x50cmKopp - Garden Spirit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster Fjäril - Kålfjäril A3 30x40 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Perfection 40x50cmBrödkavel bok

Over and out.

Klara