Minecraft Pyjamas svart

Weather Report Zip-off Pants Stretch, Herr, Khaki

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Pierre Robert NB Light Support Sport-BH, Tahiti

Havaianas You Metallic SandSandalett Hawaii, SvartDuffy Sneakers, VitShoe the Bear Cleo Snake stövlar, Grå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Shoe the Bear Trish wool vinterstövlar, SvartCrocs Classic Unisex Navy-2Angulus sandaler, RosaBundgaard Shea sandaler, TanArts in stone - MammaSked av rostfritt stålFåret Shaun mjukisdjur och katapultDesignafriend, Mid Cool & Casual outfit

Tack ❤

Min tid är nu

Lundby Småland, Matsalsmöbel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Sonic The Hedgehog - Tails GosedjurTeddykompaniet, Nalle Grå 100 cmVäggfäste med hängande hund Riesenschnauzer

TY Beanie Boos, Kiki, Katt, Grå, 23 cmEver After HiEver After High Cedar Wood - SDCC 2016 Exklusivgh

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Kudde 43x43 cm Triangel

Vegan Vegan! 9789176949504

Poster - You and me no.1 30x40cmFruktpress Juicepress RödPikipek Gosedjur - Pokemon

Pokemon Go Badponcho Badhandduk Poncho 100*50cm
1537437987500

Radiostyrd Robot/LastbilKylskåpsmagnet i PVC - Variant 3Roborally (2016 Version) - BrädspelCarcassonne (Svenskt) BrädspelDekorationsgräs i kruka H80 cmElder Sign: Omens of the Deep - BrädspelSittdyna Fårskinn - Brunt korthårigGeometry Strategy®

Ghostbusters: The Board Game brädspel spelPoster - Life is to short to worry about stupid No.1 21x30cmAdventsstjärna i trä med LEDNew York Slice Brädspel

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Philips Avent, Babyvakt 580Kids Concept Träklossar Stad AidenBritax, BABY-SAFE² i-Size Babyskydd Wine RoseSedanya Oskanian - Cars bilar - metall - originalBarn slips barnslips jul söt cool häftig fin olika färger

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Salewa - Transflow Vattensystem 1,5Espandrillos leather shinyBLAC, SvartTyllset - 32 Spritstyllar inkl. påse i silikon,koppling,blomnål

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Crocs Classic, MelonNylonlampa Rosa Love

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Sneaky Steve, Coney Boots, Dam, Light BrunNytt bröd : baka gott utan gluten 9789187785993

Mens Skechers Burst, SvartTrälåda "Bag in box"Julpresent glittrig krans plastblomma

Tält Tännäs 3, Oregon Trail

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

RONAVA Bordslampa violett nheiol4095-Inredning och möbler

Klassisk bordslampa i nyanser av violett och silver
Tidlös elegans - den här bordslampan är en universell lösning för olika typer av interiörer, eftersom det passar in i många stilar av inredning. Benen till lampan i silver färg, tillverkad av metall, ger lampan en lyxig accent och vackert kontrast till den klassiska, runda lampskärmen i matt violett. Lampan har en genomskinlig kabel med strömbrytare och är konstruerad för E14-glödlampor med en maximal effekt på 40W. Glödlampa ingår ej.

Detaljer:

- Typ: bordsslampa
- Färg: lila
- Material: metall
- Ytterligare material: poly bomull
- Montering: Delvis montering krävs
- Färg: lila
- Form: rund
- Höjd: 41 cm
- Kabellängd: 200 cm
- Diameter: 29 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 2 kg
- Typ: bordsslampa
- Stil: klassisk
Egenskaper:
Precist utförande, Klassisk design, Dekorativ, men ändå funktionell, Väl lämpad för olika inredningsstilar, Okomplicerad samling

Erbjudandet inkluderar:
1 x bordslampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.

Meningen med hela skiten…

Hörselskydd PELTOR HTM79P3E-50 - hjälmfäste

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bäddset - Påslakan You MeRubens barn Rosa nappflaska och nappTornadolampa

15324212664902228635381886865163.jpg

Välta Torn Jenga TornspelPoster A3 30x42cm Think Positive Be Positive

Julpynt Ljusslinga med 6 julgranar i flaskor, LED, batteridrivenPoster A3 30x42cm Tribal Women GulPoster A4 21x30cm Eat GlitterJulgranskula Rosa Louise

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Rosa AlexanderJulgranskula Blå AgnetaJulgranskula Blå IngemarAromalampa i Keramik Dödskalle Turkos

Boken finns att köpa här.

LED-strålkastare, 30W 6000K, Svart

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Walltastic Väggdekor Klister Väggpanel MotivPoster - Frozen No.16 21x30cmPoster - Marmor Hjärta 30x40cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • LED-lampa GU10 MR16 Spotlight 250 Lumen
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ullpläd Ljusgrå m. Mörka FransarVäggdekor / Väggtext - KaffepausVäggord - Jag kryper tätt...
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Döskalle Ljus XXL GrönPoster - Gul flower A4 21x30cmPoster - Elefant Rainbow 21x30cmPoster - Målad Kameleont A4 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - A FRIEND IS No.1 40x50cmPoster Insekt - Trollslända 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Worry less more A3 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Grå trianglar i rad A3 30x40cmAmpelhållare Älg

Over and out.

Klara