Fransa Kids, långärmad body med blommor

Majas Cottage Skärbräda Kärlek & Fika

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Scholl New Massage Women 1 Vit

Tretorn Gummistövlar, GrönSort Svart Girlhood SandaletterPoster - Forest deer family A3 30x40cmDuffy 86-36016 stövlar, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

ECCO Shape 75 stövlar, SvartCrocs Classic Clog Kids Navy-2Magiskt badlakan - SerisHummel Fashion Diamant Glitter JR sneakers, SvartBundgaard Tilde vinterstøvle, LeopardLED-Optik odlingslampa 36W LED för energieffektiv växtbelysningGlasängel - En ängel till dotterBamse gosedjur 20cm

Tack ❤

Min tid är nu

Babblarna Mjukisdjur Bobbo Gosedjur
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Diinglisar Wild GiraffBabblarna Minisar BobboFlagga - USA

Smartline Dusk Dawn LED med Sensor 8,5W 806lm E27Finding Dory / Hitta Doris Squirt Gosedjur

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Väggdekor väggord väggtext Nothing is bigger than love

My Little Pony Nattlinne grå

Pj Masks Gekko Gosedjur - PyjamashjältarnaMINI GORBYMy Little Pony: The Movie Twilight Sparkle Small Plush

Insidan Ut Glädje Gosedjur
1537437987500

Jordmätare 3-i-1DELTACO grenuttag med 3xAC, 3xUSB 1,5 m kabelBilar memoBamses GympaspelNusfjord - BrädspelGloom 2nd Ed. Unhappy Homes - BrädspelTärningsset - Festive Carousel (CHX27440) - BrädspelThe River Brädspel

Poster - Alfabet svart/grå 40x50cmVikings Gone Wild - Its a kind of Magic - BrädspelVenom Assault - BrädspelMultiverktyg "Even steven"

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Honeywell, 2 True HEPA Filter HPA100WEJuldekorationer PVC Bordsduk Jul Julafton - BjällraLykta Häng Hjärta Smide med röd glaskoppKuling, San Marino Regnställ GulDidriksons Beata Galon (Dam) Svart

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Salewa - Transflow Vattensystem 2,0 L4st LED Antikljus i vax med TIMER och GLIM-lågaCharlotte of sweden wedge, Svart

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - I love you 4 30x40cmYdun Woden blå, Blå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Batteridrivet led-ljus med Glow flame 20 cmLarmdekal med Kamera logo

LED Julgransslinga, Inomhus och Utomhus - Varmvit / 9mTriathlon Elastiska GråSDS set. Mejsel och borr. 12 delar

LJUSSLINGA MED 400 LYSDIODER, INKL. 8 FUNKTIONER KALL VIT

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Kaffekopp Väggdekor 2st Kaffekoppar nheiol4103-Kök

Produktnummer: 12105494

Vacker dekor som passar i alla inredningsmiljöer.

Vinyldekoren levereras i tre lager: bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna samt en appliceringstejp.

Storlek: ca 15 x 10 cm/st

Färg: Svart

Material: Självhäftande vinyl av högsta kvalité.

Monteringsanvisning medföljer.
Enkel att sätta upp!

Meningen med hela skiten…

WS SportTac Light hjässbygel Peltor

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Skylt i trä, Wooden deco, Family firstLight Box PratbubblaKärnan, Bamse och häxans dotter, Guldjaktenspelet (SE)

15324212664902228635381886865163.jpg

4x Dammsugarpåse - Bosch/Siemens D - E - F - G - HSnabbkontakt 3/4 - fungerar till Magic Hose och andra slangar!

Bokstavstavla - Rosa med bokstäverPoster A4 21x30cm League of LegendsLJUSSLINGA MED 120 LED, INKL. TIMER OCH 8 FUNKTIONERJulgranskula Blå Martin

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A4 21x30cm Forest MistJulgranskula Röd CarinaJulgranskula Blå ViolaJulgranskula Grön Gustaf

Boken finns att köpa här.

BÄ-metoden (4u) 9789163139543

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

LED-lampa A60, 8W, E27, 230V - Vit naturligPoster - Earth No.1 21x30cmPoster - I love Ice Cream No.13 21x30cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - But first coffee No.21 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Väggord - A House is made of...Ljuslykta svart metall 27 cmPoster - Best Friends No.6 40x50cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Club whiskey stenar 9 stPoster - Röda läppar A3 30x40cmPoster - Fashion no.2 A4 21x30cmPoster - Fågel på kvist 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Dollar sign 40x50cmPoster - Svarta vingar A4 21x30 cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Drömfångare 21x30cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - The Earth 21x30cmLED pärlor, 12 st

Over and out.

Klara