Dragons Kortärmad pyjamas blå

Pierre Robert NB Sports Bra, Blå Melange

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, Svart

Ilse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, BordeauxAmerikansk rörtång 14". 320mm. Max gap= 58mmDuffy skor, SvartAngulus Chelsea Stövlar, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Bokstaven F A4 21x30cmVäggdekor väggord väggtext Störst av allt är kärlekenNew Balance KV996 sneakers, GråYankee Candle Classic Small Jar Sosa Dragon Fruit Candle 104gAngulus stövlar, BeigeSparkle Girlz, Garderob med AccessoarerRubens EcoBuds DaisyRökelsehållare - Ängel

Tack ❤

Min tid är nu

Jellycat, Mad Menagerie Lovely Lama 33 cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Minimjukdjur Babblarna, Diddi (rosa)Pokémon - Sun & Moon Alolan Raichu GosedjurEnchantimals Zelena Zebra & Hoofette

Ever After High Getting Fairest Raven QueenSpindelmannen Spiderman Handduk Badlakan

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Minecraft Mjukdjur Mushroom Cow

Nattlinne med katter

Teddykompaniet, Saga Stor RosaTokidoki Corsica Mermicorn Mjukis 20 cmDC Super Hero Girls Wonder Woman Figure

natureZOO, Ekologisk Isbjörn Mjukdjur Vit
1537437987500

Cars RC Fabulous Lightning Mcqueen Single DrivePokemon Booster Sun & Moon Lost ThunderMastermindTärningsset - Purple Vit (CHX25407) - BrädspelEXIT The Forbidden Castle - BrädspelAffisch/Poster But First Coffee Text/Citat Kaffe 33x48cmModern väggbonad tygtapet tapet dekor elefant heminrödning (1)Poster - Kaffeböna 30x40cm

Munchkin 7 Cheat With Both Hands - BrädspelAshes: Rise of the Phoenixborn - BrädspelCVLizations - BrädspelIstanbul: Brief & Siegel (Exp)

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Flow, Brandvarnare Nidal, TräBritax, Syskonsits, B-Ready, Mineral PurpleJerry Recycled Batteries - Cars - Bilar - Megasize - MattelMarylin Monroe Metall SkyltGod Jul På Toa - Underbart set i 3 delar - Tomte

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Nordisk Asgard 12.6 CabinEspandrillos navy resår, Blå6 st söta VÄRMELJUS med TIMER, flimrande låga och batteri DYNKY

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Lejonhuvud på monument 19 cmPoster - Afrika elefant karta 1 30x40cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Tillbringare Med Svart HandtagHjärtformad Vinkork

True North, Slaska Gummistövlar, Junior, LilacDark chocolate Flat (Mörkbruna)Universal Mikrofiberduk Handske

Bliz Active Tempo - Sosa

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

bordslampa hög GLIMMARED - nheiol4112-Inredning och möbler

En hög stilfull lampa som med sin cylinderformade tygskärm ger ett varmt ljus.
Material: Metall och tyg.
Storlek: Höjd 40 cm, ø 11 cm.
Beskrivning: Bordslampa med skärm i laserskuren textil och metallfot i mässingfinish.
Sockel/lampa: 1 st E14, max 40 w.
Tips/råd: Blanda lampor som sprider ljuset mot en avgränsad yta med lampor som sprider ljuset i alla riktningar.

Meningen med hela skiten…

Hörselskydd PELTOR HTM79P3E - hjälmfäste

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Unicorn Enhörnig Gosedjur Plysch Mjukis 24cm, Purple2Fast2Fun QuadroJet drönare9x Whiskey Stones

15324212664902228635381886865163.jpg

Kids Concept, Klosslastbil, svartRetro Jul Papperslöpare, papper

Original Stormtrooper KorkstoppPoster A4 21x30cm FamilyAromalampa i Keramik Buddha VitPoster A4 21x30cm Orange Splash

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A4 21x30cm Nobody's PerfectJulgranskula Blå JoakimSilikonform Bakform Tårtdekorationsform Slott Rosa4Living Matta "Capri" 67x210 cm Beige/Vit

Boken finns att köpa här.

Knivställ - circus Knife Tower's Set

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Uppsala Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cmPoster - Bob Marley No.4 30x40cmDoftljus, Scented Candle - I love you

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - But first coffee No.22 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Lakritsboken från Ramlösa 9789175579399Solens hälsa : laga mat med olivolja och må bra 9789153439295Poster - Dinousarie barn no.3 A4 21x30cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Marilyn Monroe 40x50cmPoster - Bougainvillea med fjäril A3 30x40cmPoster - Lejon målad A4 21x30 cmPoster - Palmkvist no.13 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Flamingo Rose 40x50cmPoster - Rödklöver A4 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Riddarsporre Magic Fountain dark blå vit bee 15 frö
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Tratt 110 mmPoster - C´est la vie 40x50cm

Over and out.

Klara