LEGO Star Wars Kortärmad pyjamas vit

Crocs Cleo V Vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Party Porcelain String Lights

Nissan KylskåpsmagnetVagabond Zoe sneakers, VitEn liten bok om choklad 9789187501265Dr. Martens Leonore vinetrstövlar, Brun

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Havaianas Kids Cars Blå PatternAngulus sandaler, MörkrosaMinions Gummistövlar blåOrrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 5 liter, OrangeBundgaard Tokker vinterstövlar, RosaFeisty Pets, EnhörningDuschDraperi Taxi3 st hjärtformade Kakmått

Tack ❤

Min tid är nu

Trådlösa Hörlurar
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

King Charles Cavalier Sp. koppelhängare / handukshängare 3 krokTY, Bubbles Elefant, Grå 15 cmBarbie Rainbow Hair

Nyhet! Smarta Förvaringspåsar VACUUMBatteri för Gardena 18V Li-Ion 2000mAh BLi-18

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Nalle med rött hjärta, Pappa

Fireman Sam Kortärmad pyjamas blå

My Little Pony Guardians of Harmony Rainbow DashHello Kitty Mjukis Gosedjur i Ägg Gul 11 cmMaileg Spa Medium Light Wellness

Baby Born Deluxe Trendsetter set
1537437987500

Värmeljushållare med text - Jag älskar digTactic, iKnow FamiljefrågespelMarvel Avengers: Match The Crazy Cube Game - BrädspelMadeira - BrädspelBrains - Japanese Garden - BrädspelTärningsset - Vortex Yello (CHX27432) - BrädspelNations: Dynasties - BrädspelPowerExtension 5m Skarvsladd. 44-8002 Allocacoc

Skylt, Message heart - DotterBattalia - BrädspelSaxQube På Spåret

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Konges Slöjd Molnmobil RainBritax, Sufflet och textilset till B-Agile Plus/B-Motion Plus, Sand BeigeBeyblade Burst Wave 2 WyvronCelavi, Regnställ, Basic SS14, GulVäggdekor väggtext väggord - EVERY LOVESTORY IS BEAUTIFUL

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Coleman Kobuk Valley 4 PlusTrue North Stövel Forest, Unisex, GrönSixtyseven Sabina blå, Blå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Charlotte of Sweden rosa, RosaDamskor Kmb tortora, Ljusbrun

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

BurköppnareHerrskor Playboy Svart, Svart

Tunna Runda Poly 3.0 SvartTRÅDLÖS DÖRR/FÖNSTERSENSOR FÖR SEC-ALARM200/210Stolsrygg - Jul dekoration 4st

Dra på lakan 120x200 cm Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

SPARTAN /GLAS FÖNSTERLAMPA KOPPAR nheiol4121-Inredning och möbler

FÖNSTERLAMPA SPARTAN KOPPAR /GLAS

Watt max: 60W

Sockeltyp: E27

Höjd: 21 CM

Bredd: DIAM: 10 CM

Färg: KOPPAR / GLASMeningen med hela skiten…

Ljusmanschett med kottar och bär. Röd och grön

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggdekor - Wait for youTraxxas Slash Pro 4x4 PlatinumHasbro, Risk REFRESH (SE)

15324212664902228635381886865163.jpg

Herrparaply knog handtagPoster A4 21x30cm Rosé Champagne

Toucan Tea InfuserPoster A3 30x42cm The Open SeaPoster A4 21x30cm FågelburPoster A3 30x42cm Mama Bear

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm Best Mother In The WorldAffisch Poster Leopard Djur Målning 33x48Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Chevron 240x220Diabeteskokboken för män 9789163614774

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Grön Leon

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Batteri Makita 18V NiMH 3000mAh 1823183318344334Poster - Tiger head 70x100cmStrimlaren - Grönsaksskärare

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Man And Women 30x40cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • COCO Chocolate Vit gold No.4 50x70cmPoster - Badminton 21x30cmPoster - I love Justin Bieber Sosa Hjärta/Ram 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Giraff Tino 40x50cmPoster - Bokstaven Å A3 30x40cmPoster - I love life A4 21x30cmPoster - Woman with röd rose A3 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Hjortar mönstrade liggande A4 21x30cmPoster - Liljekonvalj 40x50cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Fjäder hjärta grå 20 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Palettblad "Giant Exhibition Palisandra" 10 frön 50 cm hög!Fjäril poster - tavla - Midsommarmätare 30x40 cm

Over and out.

Klara