Ninja Turtles Pyjamas grå

Ilse Jacobsen Cheerful flip-flops, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Ilse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, Gammelrosa

Duffy sandaler, SvartECCO Ukiuk vinterstövlar, GråPoster - 100% QUEEN 21x30cmVagabond Lynnwood stövlar, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Havaianas Brasil CoralBundgaard Shea sandaler, RosaHummel Fashion Stadil JR sneakers, MörkblåECCO Ukiuk Kids vinterstövlar, SvartLundby ElmixVärmeljushållare - HänderTY, Beanie Boos Nona Val, 15,5 cmBabblarna Mjukisdjur Bobbo Gosedjur

Tack ❤

Min tid är nu

Spirit Mjukdjur Boomerang
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

TY Beanie Boos Scooter SnigelBarbie Fashionistas #61 Nice in NauticalMy Little Pony Explore Equestria Magical Scenes Fluttershy

Ever After High Farrah Goodfairy DollEver After High Featherly

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 2x Toalett Symbol WC Man & Kvinna

Superman Kortärmad pyjamas blå

Retro tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "CANDY"Shimmer & Shine Shine GosedjurTeddykompaniet Lama, vit

Nikko, VaporizR 3 – Grön
1537437987500

Hint (Svensk version) - BrädspelLöjliga familjenRobinson Crusoe (2nd edition) - BrädspelLjuslyktor med fat, stenar och Led-värmeljusDominant Species - BrädspelHeir to the Pharaoh - BrädspelEuphoria: Build a Better Dystopia - BrädspelLegends of Andor: New Heroes (Exp)

Legendary: Deadpool (Exp)Elder Sign: Omens of Ice - BrädspelAugustus (Svensk) BrädspelVäggdekor väggtext väggord - DUBBEL HJÄRTA

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Geggamoja, Trämobil Diddi MixBritax, Baby-Safe Plus SHR II Olive Grön 2018Yankee Candle Classic Large Jar Sea Salt & Sage Candle 623gPoster - Kompass 30x40cmMFH - Vätskesystem Extreme - Woodland camo

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Fjällmark Pop-Up Mosquito NetPoster - Feelings are much like waves No.3 30x40cmVäggdekor väggtext väggord - DONT FORGET TO KISS ME

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Leaf Namsos Sneaker, Dam, NavyPoster - Afrika elefant karta 1 70x100cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

EMMA svart, SvartUS Polo Traniers Galan, Man, Vit

Mummy's Hot Chocolate set - Kopp och Sked - alla hjärtans dagBatteridriven LED Värmeljus-10stRace Jet 360 Variant: Höger

Mini Garden Plant Tool

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Lampskärm Betong DECO i nheiol4130-Inredning och möbler

Handgjorda stilrena lampskärmar i betong som balanserar mjuka vackra former med industriell känsla. Den trendiga färgkontrasten gör att taklampan passar i de allra flesta utrymmen. Fakta om DECO Lampskärm i Betong
 • Storlek: tre olika storlekar att välja mellan

 • Material: Betong

 • Färg: Ljusgrå

 • Typ: Taklampa

 • Ljuskälla köpes separat

 • Upphängningsanordnign ingår

 • Handgjord - skillnader i former kan uppståMeningen med hela skiten…

LED-Lampa E14 RC35 Decoline

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Little Giraffe, Mjukisdjur, Rosa1:14 Trailer for Fendt TractorAffisch Poster Karta över Sverige 33x48

15324212664902228635381886865163.jpg

Herrparaply KrokodilPoster A3 30x42cm Watercolor Lips

Tomte Röd/grå textil 44 cmDen lilla boken om Ketchup : 30 märkesrecept 9788770777933Poster A3 30x42cm AttractionJulgranskula Rosa Ann

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A3 30x42cm Sleepy CatAffisch Poster Rottweiler Hund Hundras Målning 33x48Väggdekor väggord väggtext Clothes because you can't wear4Living Dörrmatta Stenar Grå/Svart 50x80cm

Boken finns att köpa här.

Julgranskula Blå Frida

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Marmor grön plant No.3 30x40cmPoster - Ocean woman No.4 21x30cmEvas frestelser - livets goda 9789163187964

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster - Leon Zezar 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • COCO Chocolate Vit gold No.2 50x70cmPoster - I love Ice Cream No.2 21x30cmKorkskruv "Trio" - blå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Sosa Girlpower No.1 A4 21x30cmPoster - G Klav A3 30x40cmPoster - I love USA A3 30x40cmPoster - Världskarta Gul 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Grön ormbunke 21x30cmVäggfäste med skylt Schäfer
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Hängmatta med stativ för 2 personer
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Nusnäs stearinljusstake 4 ljus vitSkärmatta Fiskars - A1 - 60 x 91 cm

Over and out.

Klara