Trolls Nattlinne fuchsia

Ilse Jacobsen RUB350 gummistövlar, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

ECCO ST.1 W sneakers, Svart

ECCO Ukiuk vinterstövlar, GråPoster - Flamingo Tropical 40x50cmVäggdekor väggord väggtext Try a new styleHavaianas Kids Minions Lightblå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

ECCO ST.1 M sneakers, VitHummel Fashion Diamant Glitter JR sneakers, SvartAngulus vinterkängor, SvartECCO Snow Mountain vinterstövlar, VioletSkrållan, Lillan Jeans & T-shirtTed Smith Cykel Design Kopp & Fat Set med 2Hängande trähjärtanWinx Club Tynix Fairy Tecna

Tack ❤

Min tid är nu

Pyjamashjältarna Kattpojken Mjukdjur med ljud och ljus
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Barbie Fashionistas Curvy Caucasian Lavender Kiss Romper with Earrings nr 75Barbie Rainbow HairAffisch/Poster Karta över Umeå 33x48cm

Barbie med brudklänningTeddykompaniet, Diinglisar Present Set Katt

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Pirouetta - Shopkins Shoppies

Trolls Nattlinne turkos

Ljusslinga Pearlz med 20 LED och Batteridrift med TIMERMermaid/Sjöjungfru Filt! 7 Olika Färger!Sanrio My Melody Mjukis Gosedjur 23 cm

Nikko, Psycho Gyro Radiostyrdbil, Blå
1537437987500

Pokemon TCG Kangaskhan EX - KortspelDörrstopp och Fönsterstopp - VitBrio LabyrinthPoster A4 21x30cm Raven FortniteCALL OF CTHULHU THE CARD GAME: THE MARK OF MADNESS (EXP) Brädspel SpelAuZtralia BrädspelAlga, Diamond DetectivesShadows over Normandie - Brädspel

Tärningsset D6 - Vortex Röd (CHX27844) - BrädspelGuilds of London - BrädspelVäggord - ToalettHoppeKids, Säkerhetsskena, Premium, 90 x 200 cm, Vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Britax, Åkpåse Shiny Rosa100st snöflingor i akrylDidriksons, Boardman Kids Set AquariusPoster - Bokstaven J 30x40cmPeregrine Necessär 'Window'

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Kanna Espandriles pino, GrönSixtyseven Sabina brandy, CognacCrocs Classic Clog K, Melon

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Sneakers Bdk Svart, SvartPaula Ten Points lightbrun, Brun

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ljusslinga koppar, 390cmEcco Calgary 83434450595, Herr, Blå

NORDIC HOME CULTURE LED-list, RGB-List 4x50cmSladdlöst ångstrykjärn med laddstation – 1100WTält Lite 3, True North

Hörselkåpor ZEKLER 412RDH

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Pollux nheiol4150-Inredning och möbler

Snygg takspotlight i svartkrom med 4 st riktbara lamphållare.
 

Bredd: 83cm
Bredd väggbas: 13cm
Höjd: 18cm
Sockel: GU10 (ingår ej)
Effekt: Max 4x50watt
Inkl takkontakt och krokupphäng

Meningen med hela skiten…

Stadens Hjältar, Lekset 2, Hjälp på vägen, (SE, NO, FI, DK)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Rubens barn Kids JonathanTornadolampaParvel® Babyvakt

15324212664902228635381886865163.jpg

Casall Foam roll miniPoster A4 21x30cm Dotted Feather

Poster A3 30x42cm Macaron RainPoster A4 21x30cm New York SpaceJulgranskula Rosa BrittJulgranskula Rosa Andreas

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Grön AndreasJulgranskula Röd DavidJulgranskula Blå YvonneVäggord - Enjoy Life

Boken finns att köpa här.

Grensax 62 cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Grön växt Maspalomas No.2 Svartvit 30x40cmVäggdekor - Fåglar på kvist #5Poster - Sköldpadda no.4 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Pegasus Christmas Carousel Ljusstake Filipiniana Art
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Väggdekor / Väggtext - LIFE is too shortPoster - Fyra fjädrar 40x50cmPoster - Grön palmkvist A3 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Lila blomma 40x50cmPoster - ALL I NEED IS YOU A3 30x40cmKeramisk kniv och skalarePoster - I love Justin Bieber Sosa hjärta 40x50cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Palettblad Premium Sun Pineapple Surprise 5 frö Nyhet!Irish Coffe Set
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - We´ll always have Paris 30x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Brix ChopChop - Skärbrädor Set (5 st)Väderstation

Over and out.

Klara