PJ Masks Pyjamas

Shoe the Bear Cleo Snake stövlar, Grå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Bianco Flairöd skor, Bordeaux

Knopp - Trä svart/vitHavaianas Brasil CoralPaw Patrol Sandaler turkosHummel Fashion Stadil JR sneakers, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fireman Sam Gymnastiksko blåPoster - Metallic Lips 40x50cmMaileg Tandfe storasyster musWinx Club Tynix Mini Magic Musa Doll with TransformationAromalampa i Keramik Löv TurkosVärmeljuslykta i klarglasVykort i plåt -MuminPoster - A smile is the prettiest no.2 30x40cm

Tack ❤

Min tid är nu

Paw Patrol - 28 cm Plush Skye Gosedjur
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Lykta Hjärta vägg eller hängandeShopkins Season 9 Wild Style Shoppies - Bella BowPobblewob Elephant

Teddy Organics Nalle OttoAir Puppy Stardaisy Cow

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Melissa & Doug, Stort mjukisdjur T-Rex

Väggdekor väggord väggtext I like my money, Sarah Jessica

MLP Apple Flora och Candy Caramel - My little ponyLundby Dusch och badkarVäggdekor / väggord Fånga dagen

Massor av dinosaurier memo
1537437987500

Raptor - BrädspelVäggdekor - Gatlampa & KatterAlga, BondespeletFinal Fantasy TCG: Starter VII (7) - KortspelRubiks Classic Collection - BrädspelApocalypse Chaos - BrädspelRoyals - BrädspelReflections Of The Heart Love - Oljebrännare - alla hjärtans dag

CVLizations - BrädspelMai-Star KortspelHoneywell, 1 True HEPA Filter HPA710WEPoster - Lemon 2 30x40cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Beyblade Burst Startset Roktavor R2Didriksons, Boardman Kids Set Bright GrönTenson Galactic Fodrat Regnställ (Barn) Light GrönColeman Cook 6 familjetältEspandrilles Hilfiger pattern, Sand/camel

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Sandalett Charlotte of sweden, BrunLjushållare vägg LivetSneakers La Gear Vit, Vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Hästar Kuddfodral 40x40cmSixtyseven Vulcano Svart, Svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ecco Espinho 83901457486, Herr, GråOrange Flat (Brandgula)

Ravanson bordsfläkt WT-7033N, metall/ aluminium, 33,5cmRace Jet Variant: HögerKiss - Plåtskyllt - Gene - Paul - Ace - Peter

Eagle Hålslagare med 2 hål Gul

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Galler Havsö Taklampa Mässing nheiol4193-Inredning och möbler

Meningen med hela skiten…

Mjuk Nalle 50 cm sittande ljus- brun

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Alga, Bondespelet (Svensk)Tactic, KalahaDNAmic Primary Long Tights, Deconstructed Camo Utility

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster A4 21x30cm LookNORDIC HOME CULTURE Sydney Värmefläkt, 2000W, vit

Poster A4 21x30cm ÖrebroJulgranskula Blå CharlottaPoster A4 21x30cm Flour Dancer VitGoogle Home

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster A4 21x30cm Chocolate PopsicleNightlife Bäddset - Påslakanset Mosaik Grå 140x2204Living Dörrmatta Stjärna Grå/Svart 50x80cmGanzo MultiTool G108

Boken finns att köpa här.

Poster - Marmor grön plant No.3 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Ocean woman No.3 21x30cmPoster - Glassar No.3 30x40cmPoster - Hjärta Geometri 3 40x50cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • rosor små sugarflex silikonform
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Alperna 21x30cmPoster - New York 4 A3 30x40cmPoster - Giraff Tropic A4 21x30cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Flamingo Svartvit 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.5 30x40cmPoster - Världskarta Blå 40x50cmPoster - New York ram A3 30x40cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Grillskydd, återanvändVäggdekor väggord väggtext Dear God If you cant make me
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Palettblad "Giant Exhibition Palisandra" 10 frön 50 cm hög!
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Fjäril poster - tavla - Utethesia ornatrix bella 30x40 cmTrälåda "Kaffefilter" med häst

Over and out.

Klara