Miraculous Kortärmad pyjamas vit

Shoe the Bear Trish stövlar, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

ECCO Shape 75 stövlar, Svart

Havaianas Kids Slim LilacAromalampa i saltkristallECCO PEEKABOO sandaler, VinrödHummel Fashion Crosslitte sneakers, Petrol

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Bundgaard Classic gummistövlar, NavyBUBBLEEZZ - Kaylee KittycakeSkrållan Ljus 45 cmPoster - Fashion girls 40x50cmVäggord - AN ANGEL STOR!Barbie - Feature Rainbow Princess (DPP90)Crate Creatures Surprise-PudgeMiraculous Marinette

Tack ❤

Min tid är nu

Winx Club Sirenix Magic Fairy Bloom
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Väggdekor väggord Yesterday Tomorrow Today 56x36cmASi Lucia baby dollGrönsaks skrubbare, borste

Teddykompaniet, Saga Stor RosaDC Super Hero Girls - Wonder Woman

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Midjeväska stor - svart

Flopsies Eeyore XLARGE Gosedjur - Fr 1år +

Always ArtsyTechnaxx Övervakningskamera-atrapp TX-19 (4311)Cluedo Game of Thrones - Brädspel

Poster - I love Shawn Mendes No.3 21x30cm
1537437987500

Play, Ice CoolSecrets - BrädspelElder Sign: Omens of the Pharaoh - BrädspelHeir to the Pharaoh - BrädspelPanic Mansion BrädspelVäggdekor/Väggord @ My PlaceAgra - BrädspelDungeon Lords - Brädspel

Baluba - BrädspelWildlands BrädspelKonges Slöjd Molnmobil RainSprits / Spritstyllar 26 st

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Väggord/Väggdekor - Fånga Dagen och 2st fjärilarTenson, Galactic Regn Set OrangeDidriksons Nimbus Pants (Junior) SvartVäggdekor väggtext väggord - DrakeEspandrillos EMMA navy, Blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Kuddfodral "happy"Poster - Lets get lost No.1 21x30cmSneakers Woden navy, Blå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

EMMA high, SvartKÄNGA Rosa Ne Svart, Svart

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Bagheera Sneaky Sandal Kids Rosa/VitPitufo Flat (Turkosa)

Dekorativ Flakbil VitBliz Active Matrix sports glasses - Gul w purple multiWireless Phone Headset WS5 XP PELTOR Blåtooth - hjässbygel

Hopfällbar tratt i silikon - Blå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

CARES Taklampa grå nheiol4205-Inredning och möbler

Modern konformad lampa i nyanser av grått och koppar
En liten lampa med extremt soffistikerat utseende! Lampskärmen av metall i matt grå färg är konformad och harmoniserar perfekt med det kopparfärgade elementet på toppen av lampan. Subtilt utseende samt med pastella delikata färgnyanser gör att lampan passar till olika interiörer och stilar som till exempel industriell, modern eller skandinavisk. Svart kabel av metall tillsammans med en rund baldakin garanterar stabil upphängning av lampan. Lampan är avsedd för E-27 glödlampor med maximal effekt på 40W. Glödlampa ingår ej.

Detaljer:

- Typ: taklampa
- Färg: grå
- Material: metall
- Ytterligare material: textilfiber
- Montering: Delvis montering krävs
- Färg: grå
- Form: klocka
- Höjd: 168 cm
- Kabellängd: 150 cm
- Diameter: 10 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 1 kg
- Typ: taklampa
- Stil: skandinavisk
- Nyans: ljusgrå
Egenskaper:
Optimal energieffektivitet, Modern design, Dekorativ, men ändå funktionell, Passar bra med olika inredningsstilar, Olika arrangeringsmöjligheter, Okomplicerad samling

Erbjudandet inkluderar:
1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.

Meningen med hela skiten…

Diet trap solution 9781781805893

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tandborsthållare för Barn - GrisParvel® BabyvaktPoster A4 21x30cm Brush Strokes

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster A3 30x42cm Göteborg City MapPoster A3 30x42cm Owl

Poster A4 21x30cm Neonic SplashJulgranskula Rosa AnneliJulgranskula Rosa TommyJulgranskula Blå Eric

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Blå PhilipJulgranskula Grön MargaretaKudde Blomma svart 45x45 cmGrön magi : från det galna sexiga köket 9789197992626

Boken finns att köpa här.

Poster - But first coffee No.8 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

( Väggdekor, Väggord ) Badrum symbol med textPoster - I love Ice Cream No.3 21x30cmKlaras GI-mat för familjen 9789151848327

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • COCO Chocolate Vit gold No.1 40x50cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - I´m sorry No.4 30x40cmPoster - Hjortar mönstrade stående A4 21x30cmPoster - Big Ben london 40x50cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - Etnisk Elefant A3 30x40cmVarghuvudVinställ - DrakeDammsugarpåsar Bosch Sphera 26
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Väggdekor - SjöhästKuddfodral 30x50 cm abstrakt färgglad
 • Vad är ditt drömjobb?
 • ( Väggdekor, Väggord ) Welcome... Friends STOR!
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • König Dekal, larmsystem 123 x 148 mm (SAS-ST-AS)Vintage metall fat rektangulär

Over and out.

Klara