Keel Toys Björn Gosedjur - Baby Boy - Fr födseln

Vagabond Joyce skor, Svart

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Crocs Swiftwater Wave M Orange/Vit

Väggdekor väggord väggtext Störst av allt är kärlekenBundgaard Ranjo LTD sandaler, SvartHummel Fashion Stadil JR sneakers, GrönAngulus vinterkängor, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Bundgaard Rabbit Velcro vinterstövlar, LeopardFeisty Pets, EnhörningWinx Club Tynix Mini Magic Musa Doll with TransformationDoc McStuffins, Stuffy och Squibbles figurerBaby Born, Wonderland DrakePoster - Parfymflaskor liggande 40x50cmTeddykompaniet, Teddy Cream Kanin, Stor 51 cmPoster - Bokstaven B A3 30x40cm

Tack ❤

Min tid är nu

Care Bears Brave Heart Lion Gosedjur ! Krambjörnarna
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ever After High Dragon Games Apple Vit & Braebyrn DragonPobblewob DinoAffisch/Poster Foto Färglatt Blomster/Blossom 33x48cm

Odell OctopusKonservväxt I LOVE YOU

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Hällrödskap till kastrull köksrödskap sil kök hälla

brudpar silikonform

Sanrio Keroppi Mjukis Gosedjur 23 cmHBX 1:12 Wheel Hex (8pcs) - 12010Blood Rage: 5th Player Expansion - Brädspel

Mastermind
1537437987500

Rubiks Junior Bear - BrädspelDrop It BrädspelCarson City: The Card Game - BrädspelElysium - BrädspelEgmont Kärnan, Kärnan, Sällskapsspel, Bamse och Häxans DotterDragon Slayer brädspelOlympos - BrädspelJohnny Cash Magnet 6x8 cm

Hasbro, Payday NOAlga, Sällskapsspel, Stop the Chrono BombPoster - Göteborg ram 30x40cmBritax, Holiday Barnvagn Coral Peach 2018

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Yankee Candle Classic Large Jar Sea Salt & Sage Candle 623gMini A Ture, Robin Lined Regnbyxor Cameo BlåPoster - Elefant öknen 40x50cmPoster - Sverige karta ram 50x70cmGummistövlar Lemon Jelly Blå, Blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Bäddset - Påslakan BrandgubbeBRAKO sneaker Svart, SvartDamskor Kmb tortora, Ljusbrun

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Gava Sixtyseven Svart, SvartEcco Terra Evo 82650452358, Herr, Orange

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Crocs Handle It Gummistövel, Junior, NavyChewinggum Flat (Ljusblå)

Drinkspel Fia med HuttEmaljskylt KällareHörselsproppar PELTOR LEP-100 EU

Jurassic World T-Rex Gosedjur Plush Plysch Mjukis 23cm Dinosaur

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

CETINA Taklampa svart nheiol4217-Inredning och möbler

Modern svart hängande lampa av metall
Enkelheten av denna runda lampa av metall i en matt, svart färg gör den perfekt för alla rum. Lampskärmens insida är i en gyllene färg, tack vare det kommer lampans utseende att överraska alla som tittar på den. Ljuset som kommer från lampan är trevligt och varmt. E27 glödlampor rekommenderas för använding, med en maximal effekt på 40 watt. Glödlampor ingår inte i satsen.

Detaljer:

- Typ: taklampa
- Färg: svart
- Material: metall
- Montering: Delvis montering krävs
- Färg: svart
- Form: böjd
- Höjd: 129 cm
- Basdiameter: 10 cm
- Kabellängd: 98 cm
- Diameter: 40 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 3 kg
- Typ: taklampa
- Stil: samtida
Egenskaper:
Hållbar och lättskött, Hög kvalitet, Dekorativ, men ändå funktionell, Väl lämpad för olika inredningsstilar, Modern design, Många användningsområden

Erbjudandet inkluderar:
1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.

Meningen med hela skiten…

Bordsduk Duk Spetsduk spets (40x180 vit)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Hitta Rätt i Villa Villerkulla, Brädspel (SE/FI)Flow Brandvarnare Nidal TräPoster A3 30x42cm Panda Galaxy Jar

15324212664902228635381886865163.jpg

Technaxx Smart WiFi-video-porttelefon TX-82 svart, IP65, svartPoster A4 21x30cm Giraffe

Aromalampa i Keramik Elefant TurkosJulgranskula Rosa AntonJulgranskula Blå JennyVas, Turkos/Brun

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Blå LindaJulgranskula Rosa Peter4Living Bomullsmatta "Jerry" 60x90 cm BlåVäggdekor Sluta aldrig hoppas...

Boken finns att köpa här.

Poster - Alfabet stor och liten Blå No.1 40x50cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Flamingos Maspalomas No.1 21x30cmPoster - Marmor fjäril No.1 50x70cmFilt , Rosa Jordgubb

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Väggdekor / Väggtext - Clean & Fresh
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Väggdekor - Artsblomma Modell 10Poster - Grön palmkvist A3 30x40cmPoster - Sexy röd Lips A3 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Poster - ALL I NEED IS YOU 40x50cmPippi Långstrump emaljbägare Vid grinden 3 dl från Muurla.Väggur Border terrier i rostfritt stålKönig Digitala Personvågar 180 kg Transparent
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Bokstaven U A3 30x40cmVäggdekor Det gröna trädet | 100x70cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Väggdekor väggord väggtext There is no place like home
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Minecraft - ComputronicDrömfångare. Kosmisk Varg

Over and out.

Klara