Barbie Kortärmad T-shirt gul

HUGO Boheme stövlar, Mörkgrå

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Crocs Swiftwater Wave Kids Blå

Pantofola d'Oro Napoli Brogue sneakers, SvartMinions Gummistövlar blåBundgaard Aya sneakers, SvartKoppel/ handukshållare - 3 kroks Labrador

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Optikertavla 40x50cmWinx Club Tynix Mini Magic Stella Doll with TransformationTY Beanie Boos Clip Pierre Rosa sälVäggord - AN ANGEL STOR!Designafriend, Sparkle Party dressMLP TWILIGHT SPARKLE - My little ponyLjusstake mintgrönPoster - Cosmopolitan recept 40x50cm

Tack ❤

Min tid är nu

My Litte Pony Gosedjur Plush Rainbow Dash
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Spindelmannen Spiderman Handduk BadlakanVitlöks twister askPoster - Flamingo Havana 21x30cm

Diskborsthållare Metall Smide svart diskställPyjamashjältarna - Romeo

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Teddykompaniet Kanin Beige 50 cm

RVLT/ Revolution Kelin heavy skjorta, Röd

Nikko, VaporizR 3 – GrönKids Concept, Spel 4 i radBabblarna Lotto

Legendary: Marvel Secret Wars Vol.1 (Exp)
1537437987500

Egmont Kärnan, Kärnan, Barnspel, Se vad jag kanJul dörrkrans - Tomte Merry ChristmasLeaders of Euphoria - BrädspelPandemic: Rising Tide BrädspelTärningsset D6 - Lustrous Slate (CHX27890) - BrädspelDjeco, Little memoPoster - Shine like a star no.2 A3 30x40cmTärningsset D6 - Gemini Grön-purple (CHX26834) - Brädspel

Arkwright - BrädspelHoppeKids, Säkerhetsskena, Ida, BlåBritax, Liggdel, Smile 2/B-Ready/B-Motion/B-Agile, Wine RödBarbie Horse Adventures - The Big Race - Gameboy Advance (begagnad)

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Didriksons, Regnställ, Slaskeman, FuchsiaMy Little Pony Junior Ready BedTrespass Travel PillowEspadrillos plateau kaki, GrönBäddset - Påslakan Isbjörn

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Gotland ram 40x50cm4 blästrade vinglas med hundmotivColorado gul honey reset, GUL

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Stövlett Bullboxer Svart, SvartUS Polo Traniers Nobil Dark blå, Man

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Wallet Ninja 18 i 1 Multiverktyg KröditkortsstorlekTomte Stolsrygg - Jul dekoration 4st

Ketoguiden : 100 recept och kostplan för 30 dagar 9789177833857Bomber Compression Leggings, grön/grå, AnarchyHörselskydd Howard Leight Leightning L0F

My Little Pony Shining Friends Twilight Sparkle Figure

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

LIARD Taklampa vit/guld nheiol4229-Inredning och möbler

Modern hänglampa av aluminium i vit och guld färg
Kombinationen av kontrasterande färger och material av högsta kvalitet är utan tvekan fördelar med denna hänglampa. Rund, bred lampskärm är tillverkad av aluminium och är i matt vit färg på utsidan och i en kontrasterande gyllene nyans på insidan. E27-glödlampor med en maximal effekt på 60 W passar till lampan. Glödlampor ingår ej.

Detaljer:

- Typ: taklampa
- Färg: vit
- Material: aluminium
- Ytterligare material: plast, PVC
- Montering: Fullt monterad
- Färg: vit
- Form: rund
- Höjd: 179 cm
- Basdiameter: 12 cm
- Kabellängd: 145 cm
- Diameter: 33 cm
- Spänning: 220-240 V (50 Hz)
- Vikt: 2 kg
- Typ: taklampa
- Stil: traditionell
- Nyans: guldbrun
Egenskaper:
Hög kvalitet, Optimal energieffektivitet, Dekorativ, men ändå funktionell, Väl lämpad för olika inredningsstilar, Olika arrangeringsmöjligheter

Erbjudandet inkluderar:
1 x taklampa, Glödlampa ingår ej

Ytterligare information: Lampan är avsedd för glödlampor med energimärkning där klasserna går från A ++ till E, där A++ är effektivast. Lämplig för LED-lampor, halogenlampor, energieffektiva lampor, Eventuell justering av kabellängden ska utföras av en elektriker.

Meningen med hela skiten…

Paw Patrol, Skye kudde

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Yu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 JadenKids Concept, SUV Aiden, BilSkrivbordsorganiserare inklusive alla tillbehör

15324212664902228635381886865163.jpg

Hopfällbar tratt i silikon - Röd eller grönHäftapparat för 26/6-klammer (7397860)

Poster A3 30x42cm ViolaPoster A4 21x30cm Orange SplashPoster A3 30x42cm Just Be You4Living Matta "Halti" 140 x 200 cm Lila

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Röd SophiaJulgranskula Blå SofiaJulgranskula Blå Mats40 st Airam LED 5,5W/ 470 lumen E14 C35 KY

Boken finns att köpa här.

Poster - Bob Marley No.3 21x30cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

5 9789175033280Poster - But first coffee No.25 21x30cmPoster - Forest deer brun 21x30cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Lund Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Barnförkläde Lämplig 3-6årPoster - Cherry Tree A4 21x30cmPoster - Lotusblomma färg A4 21x30cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Ljusstake rund svart 28cmTrätavla A5 "Hotel Mama", presenttips morsdagPoster - Shine like a star no.2 40x50cmGigantiskt Ölglas - 118 cl
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Life is short A4 21x30cmPoster - Life is short buy the shoes 21x30cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Tomatillo Purple 10 st frön
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Whisky SetÖgla plus krok

Over and out.

Klara