Poster - Kronhjort 40x50cm

Crocs Hello Kitty Custom Kids Vit Pattern-2

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Angulus sandaler, Rosa

Väggdekor väggord väggtext Gå inte alltid dit vägen lederNew Balance KE4 sneakers, NavyECCO Ukiuk Kids vinterstövlar, SvartMiffy XL lampa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

My Little Pony, Retro MoonstoneKoppel/ handukshållare - 3 kroks DreverEnchantimals Baking Buddies Petya Pig PlaysetWish Me Interaktivt Gosedjur Rosa/vit Hundvalp med Gul rosettPoster - Parfymflaskor liggande 40x50cmWinx Club Trendy Magic BloomBarbie Fashionistas #66 Beautiful ButterfliesBarbie Dreamtopia Small Fairy Gumdrop

Tack ❤

Min tid är nu

Väggdekor väggord väggtext dröm sött vår ängel
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ever After High Ashlynn Ella 2-in-1 Magical FashionSonic The Hedgehog Modern Shadow Gosedjur 20cmAlfröd Grå liten Nalle

TY Beanie Boos Pierre Rosa sälDroppkork - Sprithällare - Bartillbehör

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Maileg Min första Kanin Blå

Cykel Design Porslin Salt och Peppar Set

Cars RC Radiostyrd Fabulous Lightning McQueenFotoram LOVEBilar memo

Ravensburger, Sällskapsspel, Labyrinth
1537437987500

Tårtdekoration 8 Hjärtan Form i SilikonPokemon Booster BOX med 36st Boosters Sun & Moon Lost ThunderRaxxon - BrädspelPanic Mansion BrädspelWay of the Panda BrädspelAltiplano - BrädspelBooty - BrädspelSax

Neon Gods - BrädspelSebra Mobil DinoÄnglar med bokstäver, DreamFårskinn - XL - svart korthårigt

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Reima, Regnbyxor, Lammikko, SosaPoster - Färgglada fåglar 21x30cmScouttält Fjällmark Blidö 4MPoster - Sverige karta ram 21x30cmSixtyseven Sabina brandy, Cognac

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Ljushållare vägg Kärlek2750 Cotu Classic vit, VitLjuslykta Love, Stor

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Nytt bröd : baka gott utan gluten 9789187785993Ecco Oregon 82600451869, Herr, Brun

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Läder fyrkant (Marinblå)Väggdekor - Toalettsymbol

ExpeditionKraftig arbetshandske GUIDE 5001LED-lampa E27, Kron,10W, 4500k, Vit

Mjuky - Grisen Zuzu Gosedjur

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

People Kylskåpsmagnet Drunken Crossin nheiol4242-Kylskåpsmagneter

Produktnummer: 8751541

Drunken People Crossing
Kylskåps Magnet
Storleken är 74x48mm

Meningen med hela skiten…

Ravensburger Labyrinth (Skandinavisk)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Danspil, Collecto, SällskapsspelDamparaply Blommor DubbelfodradPoster A3 30x42cm Butchers Beef Cuts

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster A3 30x42cm Mountain RoadPoster A4 21x30cm Heart Dreamcatcher

Poster A3 30x42cm Saturday LoadingPoster A3 30x42cm Macaron CouplePoster A4 21x30cm Paris Je T'aimePoster A4 21x30cm Skin

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Flanell Guld 240 x 220Tuff prydnadskudde DizzyJulgranskula Grön LinusKorg Vit 34 cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Bob Marley No.3 40x50cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggdekor väggord väggtext Jag är sådan som min skaparePoster - But first coffee No.22 21x30cmRädda vår mat - Den goda naturliga 9789172411708

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Jönköping Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Best Friends No.5 30x40cmDoftljus, Scented Candle - Världens bästa farfarPoster - Purple flower A3 30x40cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Skål i emalj 6 dl, blå, Vappu köksserie från MuurlaPoster - Fågel på kvist 40x50cmPoster - Love Never Lies A3 30x40cmPoster - Have you seen my shoes A4 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Juldekoration Merry Christmas (God Jul) fönster/vägg dekorSlipset, 19 delar
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Ampelhållare Siberian Husky
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Timglas 15 minuterTavla/bild med varg och måne

Over and out.

Klara