Baby Born, Deluxe Trendsetter

Lacoste T-shirt - bas - flamant

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Lee DRESS - Vardagsklänning - rhubarb röd

Lee BELL - Skjorta - rödLez a Lez Fodralklänning - grönLittle Mistress Curvy BEADWORK MAXI - Festklänning - cobaltLittle Mistress Maxiklänning - multi-colouröd

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

LÖFFLER BIKE STARLITE - Funktionströja - rosaLTB ZONOTO - Sweatshirt - anthraciteMascara Maxiklänning - forrestMissguided SOHO NEW YORK GRAPHIC - T-shirt med print - grå marlMissguided Petite TIGER PRINT DRAPE DRESS - Fodralklänning - brunMads Nørgaard TUBA - Långärmad tröja - navy/ecrumint&berry Vardagsklänning - rosemint&berry T-shirt med print - blå/vit

Tack ❤

Min tid är nu

mint&berry Linne - schwarz
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Massimo Dutti MIT BLUMENPRINT - Skjorta - dark blåMasai HOPE - Jerseyklänning - navyMore & More 3/4 ARM NORMAL - Blus - soft creme

Morgan DMAMA - T-shirt med print - noirMAMALICIOUS MLLEAN MIDI DRESS - Skjortklänning - coral

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Marella RATA - Maxiklänning - verde

Colonial Candle M - Pineapple

Mango MONTANA - Vardagsklänning - rödMango NUDO - Blus - sky blåMarc O'Polo DRESS LOOSE SILHOUETTE GATHERED - Vardagsklänning - night tide

Marc O'Polo BLOUSE LONG SLEEVE - Blus - grön grove
1537437987500

Mavi SLEEVELESS BLOUSE - Blus - optic vitmbyM LAIBA - Blus - high risk rödMiss Selfridge KNOT FRONT CAMI - Linne - rödMissguided Tall DRESS STRIPE - Vardagsklänning - rustMOROTAI PREMIUM TANK - Linne - melongeMonki Sweatshirt - gulMustang Sweatshirt - magnetMos Mosh TILDA FLOUNCE SHIRT - Skjorta - sunburn

New Look Curves BARDOT RUFFLE DRESS - Maxiklänning - rosaNAF NAF PERLI - T-shirt med print - noirNA-KD CONTRAST SEAM DETAIL - Blus - vitNew Look VERONICA CREW - Långärmad tröja - dark gul

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

New Look MASIE SPOT RUPERT - Blus - vitONLY Play ONPZOELLE TEE - Linne - cabaretNoisy May Vardagsklänning - port royalNoisy May NMSHANNA CROPPED - Luvtröja - sugar swizzleNoa Noa Kofta - light grå melange

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Nümph NEW DARLENE - T-shirt med print - maz blåObject JURK - Maxiklänning - asphaltObject OBJDEANNA LIGHT CARDIGAN - Kofta - gibraltar sea

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

ONLY Vardagsklänning - chocolate truffleONLY ONLMILA - Långärmad tröja - june bug

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

ONLY ONLELLA - Skjorta - misty roseONLY ONLLECO LONG CARDIGAN - Kofta - port royale

ONLY Luvtröja - golden gulONLY Carmakoma CARGOLDTRASH - Blazer - dark grå melangeOYSHO BONDED LINES - T-shirt med print - rose

Part Two LARIANNA - Blus - artwork dark blå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

M's Fuseknit Boxer Maritime Comfort Craft ibzads2296-Underkläder för cykling

Produktbeskrivning

Mjuka boxerkalsonger i återvunnen polyestermix

Mjuka och sköna trosor för bekvämlighet i vardagen eller på träningen. Tillverkad i ett lätt och värmande material som effektivt transporterar bort fukt och reglerar din kroppstemperatur. För optimal komfort är kalsongerna sydda med Fuseknit-teknologi. Detta innebär att vissa delar är sömlösa, andra sömmar är ergonomiskt formade och strategiskt placerade för att undvika skav.

Detaljer

  • Lätt och värmande material
  • God fukttransport
  • Zonanpassade struktur för optimal temperaturreglering
  • Sömlösa delar
  • Ergonomiskt formade och strategiskt placerade sömmar
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Atletiskt snitt