Spider-Man Kortärmad pyjamas Mörk grå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tillbringare Dödskalle

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Yu-Gi-Oh! - Yugi Gosedjur
Vinglas med Hjärtan

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTorkställning för Karaff Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Heavy Duty Hand Leaf Grabs Gardening
29CM METAL OWL SHAPE BIRD FEEDER CARE FEED GARDEN DECORATION

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Fårskinn - EKO - XL - vitt långhårigt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Philips Expression FC 8130 till 8139

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Garden Bird Hotel with LED Solar Light Feeder & Bath Station OrnHand Painted Steel Hedgehog Garden Ornament Decoration Item 32.5vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Kompressorsats Airbrush med 2 färgsprutor
Fabulous World Tapet Dots grå och vit 67105-1

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fabulous World Tapet Cactus grå och rosa 67102

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Plastduk Mardi Gras
vidaXL Snurrbara barstolar 2 st konstläder 39x39x82 cm vit
Lightbox Lampa med Text

På tisdagen godkände ministerrådetHammershøi vas vit 25 cm-storSet of 14 Hanging Storage SetOcean/Tide Wall Sign Decorative den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
55cm CLASSIC COUNTRY GARDEN FLOWER BARROW PLANTER DECORATION ORN
Small Budget Propagator Lid Home Planting Gardening

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPlastduk Rund Lila anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Hailo Pedalhink T2 storlek S 4 L vit 0704-429