Servetter, mörkblå, stl. 40x40 cm, 60 g, 20st.
 
Träväska, stl. 17,5x13x5,5 cm, furu, 1st.  
 
Bondböna Masterpiece Grön 20 st frön

Bli expert på högskoleprovet och nå din målutbildning!

Högskoleprovguidens onlineutbildning med personlig coachning har sedan 2004 utbildat över 130 000 studenter att nå sina högskoleprovmål.

Hare Metal Garden Decoration 39cmSpargrisar, H: 8 cm, B: 8,5 cm, vit, 10st.

Du får allt du behöver för att besegra högskoleprovets alla delar.

Bli VIP-medlem direkt och nå din drömutbildning så fort som möjligt!

Läs mer och börja direkt!
Värmeljushållare, dia. 8 cm, H: 7 cm, 12st.


Lämna en intresseanmälan
Smörgåskniv rfr " idial " 2-pa
vidaXL Bordsöverdrag stretch rund 2 st krämvit 180x74 cm
En Elegant Kvinna, 66x43x31 cm
Hammershøi ljusstake vit 10 cm-stor
8 LED-ljusslingor 5 m 300 lampor

Komplett och unik utbildning

Fototapet Petalblommor - en kvalitetstapet till marknads bästa p

Studera med 17037 övningsuppgifter, 7597 förklaringar till gamla högskoleprov, 400+ videor, unika strategier, genomgångar, guider, knep och mycket mer. Utbildningen anpassar sig efter dig och dina behov.

Isform Boll / Bollform / Kula - Silikon - (Blå)
View of the Westerkerk, Amsterdam,Jan van der Heyden,50x40cm
Emotion Dra-på-lakan strykfri 70x200 cm blå 0220.24.40
Nonwoven Fototapet New York City - en kvalitetstapet till markna
Julsnöre 6st x 3 olika färger

Personlig coach med 2,00

Som VIP-medlem får du en personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet. Du får hjälp med t.ex. individuell diagnos med analys, skräddarsytt studieupplägg och vägledning utifrån just dina mål och förutsättningar.

Bli VIP-medlem nu
200 Multi Colour LED Lights

Toppresultat på utvärderingarna

Vi har hjälpt tiotusentals nöjda studenter sedan starten år 2004. Över 4 av 5 poäng på alla utvärderingspunkter i över 12 år och uppemot 100 % av våra studenter skulle rekommendera VIP-utbildningen till en vän.

Läs våra referenser
Stopped Up! Flaskpropp
30x30 cm, gröna blommor med ram och glas

En investering i din framtid

Att skriva provet utan VIP-medlemskap är som att försöka skaffa körkort utan att ha övningskört eller lärt sig teorin. Du och din framtid förtjänar det bästa. Plugga på bästa sätt som VIP och nå drömutbildningen!

Bli VIP-medlem nu
13x18 cm eller 5x7 tum, fotoram i guld
vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st 140x245 cm ljusgrå
vidaXL Erosionsmatta geotextil kokosfiber 1x20m

133580 studenter inför högskoleprovet sedan starten år 2004!

Som gratismedlem får du bland annat

 •  Skriva ut, ladda hem eller öva interaktivt med 5840 uppgifter till 191 provpass från 41 högskoleprov i Högskoleprovtränaren.
 •   NYHET! Öva med 7185 uppgifter och hundratals förklaringar i de interaktiva övningsprogrammen och Provpassgeneratorn.
 • vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x175 cm gräddvit
 •  Steg för steg-förklaringar till alla 160 uppgifter på det senaste högskoleprovet inklusive videoförklaringar till alla 80 kvantitativa uppgifter.
 • Master Elektrisk Infravärmare TS3ATreviso Adjustable Side TableSiluett Stjärna 50 cm 54 LED
 •   Formelblad med de viktigaste reglerna och formlerna som du behöver ha koll på, att ladda hem och skriva ut.
 •   10 utvalda tips och tricks inför studierna och högskoleprovet.
 •   7 utmaningar för att hjälpa dig att komma igång med studierna på bästa sätt.
 •   Full åtkomst till Sveriges största forum om högskoleprovet.
 •   Och mycket mer!
Jag vill bli gratismedlem

Som VIP-medlem får du dessutom bland annat

 •   Personlig coach som skrivit 2,00 på högskoleprovet och som kan hjälpa dig med skräddarsytt studieupplägg utifrån just dina förutsättningar och mål.
 • vidaXL Mörkläggningsgardin 2 st linnelook 140x225 cm beige
 •  Öva med 17037 specialkonstruerade uppgifter med pedagogiska steg för steg-förklaringar och 300+ videogenomgångar med teori och övningsuppgifter.
 •   Unika beprövade strategier, guider, tips och tricks som ger resultat direkt. Lär dig att besegra provets alla utmaningar, fällor och provdelar.
 •  Förklaringar till 7597 gamla högskoleprovuppgifter att öva med i Högskoleprovtränaren eller slå upp i uppslagsverket.vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x175 cm beige
 •  7653 handplockade ord-uppgifter med synonymer och exempelmeningar som prickar in 85-100 % av orden på högskoleprovet.
 •   Support och coachning med bemanning även på kvällar och helger samt flera gånger snabbare svarstider än branschsnittet.
vidaXL Gardiner 2 st skira randvävda 140x245 cm grå

Högskoleprovet

Om högskoleprovet

Högskoleprovet är en helt egen väg, urvalsgrupp, in på drömutbildningen. Det ärUniversitets- och högskolerådet (UHR) som ansvarar för högskoleprovet och högskoleprovets officiella sida är Studera.nu. Det är högskolor och universitet som anordnar högskoleprovet och anmälan till högskoleprovet görs på vidaXL Uppsättning väggbonader på duk Home sweet home-design 200. Anmälningsperioden är begränsad till lite mer än två veckor. På uppdrag av UHR är det Umeå universitet som konstruerar alla provdelar utom ELF-delen som konstrueras av Göteborgs universitet.

Ljuslykta på fot guldvit hög

Bara fördelar med högskoleprovet

Det finns bara fördelar med att skriva högskoleprovet då det alltid är ditt bästa resultat på högskoleprovet som räknas och det är giltigt i fem år. Du kan alltså skriva högskoleprovet flera år innan du behöver använda det. Högskoleprovet kan ibland vara den enda eller sista chansen att bli antagen och det är alltid värt att skriva högskoleprovet även om du har höga betyg. Inte ens de mest populära utbildningarna kräver längre 2,00 på högskoleprovet så med ett högt resultatWooden Handle Aluminium Pizza Peel på högskoleprovet ökar du dina chanser att bli antagen och kunna välja och vraka bland drömutbildningarna.

Två högskoleprov per år

Högskoleprovet anordnas två gånger per år, ett höstprov och ett vårprov. Höstens högskoleprov genomförs från och med höstens högskoleprov 2018 på söndagar medan vårens högskoleprov 2018 och kommande vårprov genomförs på lördagar. Att skriva högskoleprovet tar hela dagen och kostar 450 kronor. Det går att skriva högskoleprovet i de flesta större orter i hela Sverige och på utvalda platser utomlands.

Efter högskoleprovet

Fototapet avkoppling på stranden - en kvalitetstapet till markna

Provfrågorna på högskoleprovet publiceras måndagen efter högskoleprovet och facit publiceras på onsdagen efter högskoleprovet. Du kan rätta ditt högskoleprov med hjälp av kontrollpappret, som du fyller i på högskoleprovdagen, för att få reda på dina poäng innan det officiella resultatsbeskedet för högskoleprovet släpps cirka fyra veckor efter högskoleprovet. Dina poäng på högskoleprovet omvandlas genom normeringen till ett resultat mellan 0,00 och 2,00 och det är ditt normerade resultat på högskoleprovet som du söker med till utbildningar och kurser.

Högskoleprovets delar

Högskoleprovet består av 160 uppgifter. Åtta delprov fördelat på två typer av pass. Det verbala provpasset består av de fyra delarna

 • ORD - Ordförståelse
 • Segelbåt, 59x48x11 cm segel12
 • LÄS - Svensk läsförståelse
 • MEK - Meningskomplettering
 • ELF - Engelsk läsförståelse
 • Omaggio ljusstake pearl 24 cm-stor

Det kvantitativa provpasset består av de fyra delarna

 • XYZ - Matematisk problemlösning
 • KVA - KVAntitativa jämförelser
 • NOG - Kvantitativa resonemang
 • DTK - Diagram, Tabeller och Kartor
 • InnovaGoods 8-i-1 Hängare

På högskoleprovdagen skriver du två verbala provpass och två kvantitativa provpass. Du skriver även ett utprövningspass som används för att testa nya högskoleprovuppgifter. Dessa poäng räknas inte med i ditt slutgiltiga högskoleprovsresultat.

vidaXL Bäddset 3 delar 240x220/80x80 cm svart

Produktnummer: 16266478

Du har planerat den här Halloweenfesten längre än vad som anses normalt och folk har till och med frågat dig om du mår bra eftersom du går runt med olika skrämmande kostymer varje dag även under vår och sommar. Du förklarar att du måste ju testa vilken outfit som sätter mest skräck i folk så att du vet vilken du ska använda på festen.
Ända sedan förra våren har du låtit din trädgård växa igen så att den ska likna en vildvuxen äng med ett öde hus mitt på.
Äntligen är oktober här och fruktträden i din trädgård har sloknande grenar med ruttna frukter, gräsmattan är en halvmeter hög och klätterväxterna har nästan slukat hela ditt hus. Du vill att gästerna ska få en upplevelse de sent ska glömma så vid entrén har du hängt upp ett par otäcka girlanger med dödskallar som blinkar om ger ifrån sig obehagliuga ljud. Allt för den äkta skräckkänslans skull.

Blinkande Ljusslinga med Musik Dödskallar är en halloweendekoration som fyller sin funktion med bravur. Väl på plats i trädgården, taket eller vid entrén blinkar dödskallarna i rött och ger ifrån sig obehagliga ljud. Batterier ingår.

Antal dödskallar: 10 st.

Studera inför högskoleprovet

Genom att studera inför högskoleprovet med VIP-utbildningen kan du enklare och snabbare nå det resultat du behöver på högskoleprovet samtidigt som du blir bättre rustad för dina kommande studier och karriär.

Vilket prov? När är provet? När är anmälningsperioden?
Vårens högskoleprov 2019 Lördagen den 6 april 15 januari – 1 februari
Höstens högskoleprov 2019 Söndagen den 20 oktober 15 augusti – 2 september

Ta dig till ditt mål på högskoleprovet och till drömutbildningen