ONLY Carmakoma River skjorta, Blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ONLY Carmakoma Cecilia blus, sort m orange

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Julgranskula Grön David
Only - onlMira LS Shirt, Svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenL.O.L. Surprise! Badponcho Badhandduk Poncho 115*50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jacqueline - jdyGlam 7/8 Top, Mörkblå
Only - onlAlicante Pleat Flounce Shirt, Svart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ZOEY Blus, Svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Only - onlMilan Pleat Flounce Top, Offvit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vila - Vibekida Lace Top, OffvitLindbergh Striped skjorta, Randigvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Julgranskula Blå Elisabeth
Efashion Happy - Tunika 70981, Beige

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Selected Karter pikétröja, Grå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Efashion Chana - Blus H7154 Bladmönstrer
Soya - Sue 16, Grå
Dr. Denim Bix kjol, Svart med grå

På tisdagen godkände ministerrådetLjusstake i koppar, höjd 14 cm, KopparSvanefors Löpare 35x140 gulSvanefors Twiligt Pläd 120x150 grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Body, Blå
Poster - London ram 21x30cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTrälykta "hjärta" anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Vila - Vilucy LS Shirt, Army