2XU Mid-Rise Print Tights, Dam, Dark Charcoal Vit 3D Dots/Nero


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vattenfall, fontän för trädgården 24x20x66 cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - COCO Svart 21x30cm
Väggdekor Hjärtligt Välkommen

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenECCO Shape sandaler, Svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Vagabond Zoe sneakers, Beige
Shoe the Bear Ava L sneakers, Vit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Göteborg ram 30x40 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tenson, Malin, Fleecekofta, Women, Wine

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ECCO Exostrike skor, SvartPoster - 100% QUEEN 21x30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Läsk kran
Poster - Hope A4 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Hugo Boss Wave Thong Sandals Darkblå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Kolibri i färg liggande 40x50cm
Poster - The Moon 30x40cm
Angulus Sandaler, Bordeaux

På tisdagen godkände ministerrådetReima Lite röd sneaker superlätt tvättbar i maskin , 26Landmann Grillspett av bambuAngulus TEX 2134-101 vinterstövlar, Bordeaux den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Taklampa Drake
Doc McStuffins On the Go Veterinärväska Katt

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAlfons Åberg Teddykompaniet anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Dream without fear love without limits 21x30cm