Salming Run Flow Tights, Hexagone Illusion - all-over-print, Women


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ilse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, Creamy beige

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
2XU Essential Racer Tank, Dam, Cherry Sosa
Ilse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, Röd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Ananas 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Amerikansk rörtång 14". 320mm. Max gap= 58mm
Poster - Forest deer brun 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Craft Fleece Vest, Woman, Dark Navy

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Väggdekor Fönster romantsik ö i tropikerna

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Viltköttet : Förberödelser och tillagning 9789198391039Angulus Vinterstövlar, Navyvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Salming Long Sleeve Tee Wool, Dk Grå Melange, Women
ECCO Bella skor, Svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Crocs Classic Unisex Navy-2

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Vagabond Luis sneakers, Brun
Antispill av silikon
Väggdekor - Marilyn Monroe

På tisdagen godkände ministerrådetMinions Gummistövlar blåECCO First sneakers, RosaVinöppnare hävstång horisontell den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pommes frites-skärare
Lundby, Braskamin Set

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTrälåda med text "Glögg" anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Marmor fjäril No.2 21x30cm