Weather Report Zip-off Pants Stretch, Herr, Graphite


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tretorn Charlie Gummistövlar, Rosa

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Doftljus alla hjärtans dag, present tips
Ilse Jacobsen gummistövlar, Café Latte

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSandalett Esther, Beigerosa Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ilse Jacobsen Tulip sneakers, Svart
Vagabond Cintia sneakers, Creamy beige

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Pierre Robert, Tunna Tights i Ull, Dam

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Orrefors Jernverk, Flaskkylare

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dr. Martens Serena stövlar, SvartECCO Elaine skor, Svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Världskarta 21x30cm
Vagabond Jessie vinterstövlar, Off vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skylt i trä "Prins"

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Royal RepubliQ Spartacus sneakers, Vit
Poster - Svart fjäder 30x40cm
ECCO ST.1 M sneakers, Vit

På tisdagen godkände ministerrådetJuldekoration till vinflaska "Santas little helper"Tretorn Aktiv Chelsea gummistövlar, RödSorel Vinterstövlar, Grå/rosa den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LED-Optik odlingslampa 1200W LED energieffektiv växtbelysning
Jumbo Squishy - Biopopcorn

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMaileg Kök med tillbehör anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Målade fåglar A4 21x30cm