Coca Cola Kylskåps Magnet


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tretorn Charlie Classic Gummistövlar, Svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Megaman LED-klot Mellotone, klar, E27, 5W, 220 lumen
Strykskydd Medium

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBäddset - Påslakan Zebra Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Flamingo Tropical A4 21x30cm
Form Örtställ vit från Sagaform, presenttips

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Röda rosor natur 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pierre Robert, Sport Wool L Sleeve, Dam, Dark Navy

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Vagabond Lara skor, SvartSorel Explorer 1964 vinterstövlar, Grönvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Flamingo Singel 40x50cm
Poster - Bokstaven N A4 21x30cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Crocs Fun Lab Paw Patrol Clogs Sosa

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Skorförvaringsväska i nylon - grå
Cult Förvaring minikruka Svart
ECCO Collin 2.0 skor, Navy

På tisdagen godkände ministerrådetECCO Intervene sneakers, GrönPJ Masks Handduk 30 x 40Affisch/Poster Karta över Örebro 33x48cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
LED-Optik odlingslampa 504W LED för energieffektiv växtbelysning
My Little Pony, Retro Windy

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKylskåpsmagnet Donut anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Salming Run Divine Tee, Women, Frost Melange