Pierre Robert, Sport Wool L Sleeve, Dam, Dark Navy


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ilse Jacobsen Rub 15 gummistövlar, Dark Indigo

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Salming Long Sleeve Tee Wool, Dk Grå Melange, Women
Sandalett Esther, Beigerosa

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenAmerikansk rörtång 14". 320mm. Max gap= 58mm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Forest deer family A3 30x40cm
Nature Emma skor, Svart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Weather Report Ann 3/4 Pants, Dam, Graphite

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Cult Förvaring minikruka Svart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Angulus Vinterstövlar, BordeauxPoster - Bokstaven Q A4 21x30cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Målade fåglar A4 21x30cm
Selected Baxter chelsea boots, Svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Väggdekor - Tiger

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Angulus Sandaler, Leopard
Toyota Kylskåps Magnet
Spider-Man Gummistövlar röd

På tisdagen godkände ministerrådetReima Lite blå sneaker superlätt tvättbar i maskin, Blå, 24Dra på lakan 105x200 cm VitText stämpel & Bränn järn - till grillning och party den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
My Little Pony Equestria Girls Twilight Sparkle Classic Style Doll
Pompom, Tweedie & Stitch

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSkrållan Mörk 45 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Pippi Långstrump, Hejsan, Tröja