Salming Run Divine Tee, Women, Frost Melange


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Väggord - Badrum

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Väggur Schäfer i rostfritt stål
Hummel Fashion Legend Marathona sneakers, Rosa

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenForm Örtställ vit från Sagaform, presenttips Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Shoe the Bear Agnete Gold stövlar, Brun
Poster - Flamingo Tropical 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Craft Move Jersey, Woman

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pippi Långstrump, Hejsan, Tröja

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Exklusiv Galleriram med 12 st bilder Svart färgVikbar grillvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Emil i Lönneberga, Hurra Tröja, Vit/Blå
Scholl Heaven Adapta Unisex Navy-2

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Häftapparat + 5000st häft klämmer 26/6

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Minions Hög gymnastiksko - med fuskpäls marinblå
Under Armour Favorite Leggings, Dam, Steel Light Heather/Vit/Tonal
Reima Lite blå sneaker superlätt tvättbar i maskin, 27

På tisdagen godkände ministerrådetVäggdekor/Väggord Rikedom är inte pengarPoster - G Klav Rainbow no.3 A4 21x30cmPoster - Jag älskar dig No.1 40x50cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Irish Coffee recept 40x50cm
Gosedjur Gris

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLundby, Småland, Dusch & Badkar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Champion Knivslip Manuell Dubbelslipande Kök Kniv