2XU Mid Rise Print Compression Tights, Dam, Vit Vertical Curve/Vit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Hello gorgeous skrivstil A4 21x30cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pierre Robert, Sport Wool L Sleeve, Dam, Sage Grön
Vagabond Cintia sneakers, Svart

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenECCO Ukiuk vinterstövlar, Grå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Flamingo Forest 30x40cm
Arts in stone - Farfar

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Eight Ball Metallskylt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
1/2" spärrhandtag med gummihandtag. Längd: 250mm,

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ECCO Soft 7 skor, RosaSkylt i trä "Prins"vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Partyhöjaren, perfekt till bål/dekoration/eller till barnen
Pantofola d'Oro Matera Low sneakers, Svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Ljushållare vägg Leva

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Turtles Badhandduk Poncho 115*50cm
Poster - DO what YOU love A4 21x30cm
Minions Gymnastiksko marinblå

På tisdagen godkände ministerrådetLäskdispenserText stämpel & Bränn järn - till grillning och partySmartline jordad skarvsladd för Inomhusbruk 5m, Vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Mojito recept 40x50cm
TY Beanie Boos Darla Rosa drake

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen3 st hjärtformade Kakmått anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Kompressionsstrumpor Löpning, Svart