Viceroy - Brädspel


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Empires of the Void II - Brädspel

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dragon Master - Brädspel
Skoförvaring 12 par skor

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenStar Wars Legion: Movement Tools Range - Brädspel Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt City Of Gears (2nd edition) - Brädspel
Återanvändingsbar shopping kasse olika färger klimatsmart fisk

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Quadropolis - Brädspel

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - But first coffee 21x30 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Flow Brandvarnare Mini RosaPoster - Saturnus planet ram 2 30x40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
( Väggdekor ) 12st Citrongul Fjärilar
Kids Concept Kyl / Frys

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Britax, Syskonvagn, B-Agile Double, Steel Grå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Britax, Regnskydd Holiday
Cosa Nostra: Guns for Hire - Brädspel
Barbie - Glam Convertible (DVX59)

På tisdagen godkände ministerrådetVäggdekor - FotbollsspelareJonathan Wrenchworth - Kylarköping Cars bilar - MetallKuling, San Marino Regnställ Gul den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Vossatassar, Svevar Regnställ Rosa
Tiger Kylskåpsmagnet

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Metallic Lips A3 30x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Byzanz Brädspel