Race Jet Variant: Vänster


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Wireless Phone Headset PELTOR WS Workstyle inkl bom-mikrofon

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
1S Jet
Hörselkåpor ZEKLER 403H

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenHörselkåpor ZEKLER 403 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Simba Toys, Steffi Love, Tvillingpromenad
väggdekoration/tavla/strandfilt/bordsduk/sängöverkast - Elephant

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Magnifier Spectra Variant: Höger

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Skylt Mamma Du är bäst

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Fisher-Price, Shimmer and Shine flygande mattaLemmings Mjukisfigur med ljudvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Moscow 11X Variant: Vänster
Retro God Helg Skylt

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Traxxas Stampede XL-5 1/10

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 1:10 X10E BL VW Scirocco Wat. pro. RTR
Tält Artic 3, True North
Poster A4 21x30cm No Princess

På tisdagen godkände ministerrådetMattel, Gas Out Pruttspel (Engelska)Yu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 YuseiAlga, Sänka Skepp 3-D (SE, DK, FI, NO) den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Denver BC-241
Affisch Poster Födelseår år 1994 Nittiotalet 33x48

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen3D Effect Halloween Horror Zombie Väggklistermärke 68 x 48.5cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Pommesskärare