Poster - Small moments Big memories No.4 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Fashion no.4 40x50cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
LED-tomte
Poster - New York 4 40x50cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - I love MJ 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Heliconia blomma 40x50cm
Väggord - Together we make a Family

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Två vaser av glas som en manskropp och en kvinnokropp

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Yankee Candle Q4 Bundle Up Large Jar

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Affisch/Poster Foto Gröna Blad Växter 33x48cmPoster - Pingviner 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Karins Frukost : raw food & vegan 9789198056426
Poster - Buffel no.2 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Äggform i silikon, Dödskalle

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Målad Flamingo A4 21x30cm
Kakform svart, Vintage
Poster - Bokstaven Ö 40x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Palm flerfärgad A3 30x40cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.7 21x30cmSkylt, Message heart - I give you my heart den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster - Pingvinungar 30x40cm
Poster - JUST DO IT A4 21x30cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVäggdekor väggord väggtext Yesterday is today´s memory anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Spårskruvmejsel med greppvänligt handtag och magnet (SL 3x75)