Poster - Sexy Lips 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - I love Love 40x50cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Röd Amaryllis blomma A4 21x30cm
Poster - 100% Cute A3 30x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.4 21x30cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - You & Me Vit A4 21x30cm
Väggord - Kärlek, timjan och rosmarin

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Lotusblomma färg A4 21x30cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Flygande Kolibri A3 30x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Hjärta "I LOVE YOU" till Alla Hjärtans DagPoster - Färgstänk Stående 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Målad fågel A4 21x30cm
Poster - Världskarta Blå A3 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Form i silikon - 100% hand made

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Enjoy the little things A4 21x30cm
Poster - Purple flower A3 30x40cm
Poster - Love Never Lies A3 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - Zebra 30x40cmPoster - Krydda Kanel 40x50cmDolce Gusto Nespresso Kaffekapslar Gen3 Expressokapslar 3st den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster Fjäril - Hamadryas amphinome A4 21x30 cm
Väggord - IGÅR, IDAG, IMORGON

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRoyalty Line Knivset Svart anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Bougainvillea med fjäril 40x50cm