Poster - A smile is the prettiest no.2 21x30cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - Have you seen my shoes 40x50cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - A smile is the prettiest no.1 21x30cm
Poster - Ipomopsis A4 21x30cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Styvmorsviol 40x50cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Väggdekor - Ljus Modell 002
Poster - Bokstaven V 30x40cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Best Friends No.11 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - I love Justin Bieber Sosa 30x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster Fjäril - Tistelfjäril A3 30x40 cmPoster - Brun fjäder 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Shine like a star no.2 40x50cm
Poster - Sjöstjärnor 40x50cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
East of India 'Santa Please Stop Here' Vintage Hanging Christ...

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Yvelis Doftfria rapsljus av rapsvax, presenttips
Poster - Hakuna Matata no.1 40x50cm
Poster - Färgstänk svart 40x50cm

På tisdagen godkände ministerrådetPoster - The Earth 21x30cmPalettblad "Giant Exhibition Palisandra" 10 frön 50 cm hög!Renberg Set Pepparkvarn / Saltkvarn den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Väggord Livet är Underbart STOR
Ängel 3 Ass

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster - Kolibri svartvit liggande 40x50cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - Love Never Lies 40x50cm