Tv Led slinga med fjärrkontroll - 3X50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Tråd 40-ljus batteridriven ljusslinga mässingstråd med timer

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
vidaXL Taklampa krom med fyra ljuskällor
Dorre Pappershållare koppar höjd 33 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDrömfångare i rotting Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ismaskin röd
Ringkrage rainbow mix 30 frön

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
BIC Vitboardpennor 1721 - 1,6 mm - 4/Set

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
10 Sågblad 40x33mm universal för Fein, Bosch, Makita m.fl.

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Trädgårdsslang 20 meter - VitSpegelblommorvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kuddfodral Buddha vit/guld
Pirat sparbössa

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Handdukställ

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Ljusslinga 1000 LED inne/ute IP44 100 m varmvit
Dammsugarpåsar Volta Diamant U 400 till 414
vidaXL Bensinmotor 6,5 HP 4,8 kW svart

På tisdagen godkände ministerrådet354 Klädställning / 2495:-3 hängande lyktorKerstin Örngott Hjärta den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mjukt skinnförkläde djup mörkbrun
Poster Räv A4

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenExklusiv Strutsfjäder - Extra stor, 40 cm - Vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Mobil med fjädrar