Olive Tree (Olivträd) - 110cm & 140cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
2 rullar x 10 meter dubbelhäftande tejp. 6 mm bröd.

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Dammsugarpåsar Samsung SC 6360
Tråd 12-ljus batteridriven ljusslinga med mässingstråd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSmartStore™ Deco 12 sy Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Timer, 60 min
Ellysen Modern, Markstolpe 3x Kit Rostfri G4 12V

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Dammsugarpåsar Volta Equipt

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Ritzenhoffs Ölglas Gunga 2007

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Pennhållare Brunnen, Pen loopHänglobelia regatta Lilac splash 400 frövhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lavendel Munstead War 20 frön
HQ Lysdiodlampa i halogenstil MR16 GU10 4.3 W 345 lm 2 700 K

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tala Konservöppnare

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Fasettslipad spegel 90x190cm antikguld
Tavla/bild med indian
Flygplan, moln, stjärnor och luftballonger

På tisdagen godkände ministerrådetHäftapparat K2 Av Rapid - 50 ark - Bäst i test!Karta över Målilla, SmålandStjärnor 20 st Klistermärke Väggdekor den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Barstol 2 st äkta läder brun
Lupin Chandelier 15 frö

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPartytält 9x3m med 8 sidodelar vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Gardin JOLINA MBGK 55 X 250 CM