Temperaturregulator, PID-regulator 12V


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Glasunderlägg "Who needs makeup..."

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
070 Dundret speglar ställbara metall 750:-
Dorre Lykta Dekor 10 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenDiskborste med ställ Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Grillpanna gjutjärn 28 cm
Terrin 3L Finlandia Blå / Benvit

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Renberg Krydd och Örtsax

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kuddfodral Buddha vit/guld

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lewisia Elise 5 frön låg fägrsprakande perennKristina adventsljusstake mässingvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster Skåne - Landskapsstolthet
Kuddfodral svart Lustgården Stig Lindberg

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Underhållsladdare Solpanel 1.5W

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Jag lagar alltid mat med vin Kakeldekor
Dekorplast Mosaik Svart/Grå Struktur
Förkläde citroner

På tisdagen godkände ministerrådetPokemon Badhandduk Poncho, blåDammsugarpåsar Andersson VMC 1.1Tilda Örngott Hjärta den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster kvinna på toaletten, 50x70 cm
LED Nattlampa 0.4 W Med Rörelsesensor

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKönig Personvåg i retrodesign (HC-PS700N) anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Glasunderlägg "I´m not an alcoholic..."