Dammsugarpåsar Nilfisk GD 111 Eco


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
SENCOR Riskokare 1,5L

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kuddfodral Buddha vit/guld
SmartStore™ Deco 12 sy

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenIsmaskin röd Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Solpanel 80W
Kristallboll

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Diamant guld no.9 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tempeltavla med belysning

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Cubic i 24-delar osorterat vitro/fajansporslinDörrtapet Non wovenvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Gardin JOLINA MBGK 55 X 250 CM
Tavla Canvas 80x80 Marilyn

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Albin Örngott Hjärta

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. “Family is Everything” vinyl vägg klistermärken
Doftgranulater / Dammsugardoft med doft av Kaprifol
Ritzenhoffs Snapsglas Peppercorn 2006

På tisdagen godkände ministerrådetGastroMax Pensel silikon 24,5 cmÄggseparerare - Äggulan från Äggvitan (Vit)Silikonform Gjutform - Bilar, Flygplan, Båtar - 21x11 cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Consani - Java dreams
Lyra Robinson skrivblyerts - H - 2 mm - 12 st

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Konstväxt Findadelpalm med kruka 80 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

GIRLANG STJÄRNOR olika färger