Värmeljushållare - H: 10 cm - dia. 7,6 cm - 12 st


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Glasunderlägg "YOU´RE HOME EARLY..."

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
”Bon appetit” vinyl vägg klistermärken 61×15 cm
Jättebasilika Napoletano Bolloso 50 st frön

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMicrofiber handduk Lotus blomma Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Skrivbok Fuengirola
Jake och Piraterna bäddset påslakanset - vändbart

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Brennenstuhl Skyddsbox f skarvsladdar IP44 (1160440)

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kompostaktivator Snabbkompost

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Väggkalender Swedish Nature 2019Herma Etikett Premium - A4 210x297 mm - 25 arkvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Tvättkorg set 2 st vattenhyacint
Servettställ trä stjärna

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kuddfodral

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tim Holtz Idea-ology Tombstones - 2 st - 55 mm
Chrome Metal Square Shape Fruit Basket
Dekorationshjärta Koppar 30x30 cm Hjärta Väggdekor

På tisdagen godkände ministerrådetJamie Oliver Tårtspade trä/stål JO T1Arvid ÖrngottSaga Örngott Hjärta den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Dammsugarslangar Miele S500-600 1.8 m 32 mm
Partytält 9x3m med 8 sidodelar grön

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenLAMART 4 knivar med magnetisk bräda anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lampa Luxo Verit 13w svart