2 HVLP sprutpistol (0,8+1,3mm) + mask + silikonrengörning


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Shaggy-matta 80x150 cm grå

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Genuttag med strömbrytare och 6xCEE 7/4 uttag
Century LED-rör Full Vision 9 W 600 mm 6 500 K (FVT8-096065)

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGravlykta med batteridrivet ljus svart med ring Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt GLANS lampfot mässing 17 cm i metall
Klistermärken Hjärtan 6 ark

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
vidaXL Kuddar 2 st bohemisk 45x45 cm brun

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Volta Jetmaxx

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Rustic waiter, Servitörskorkskruv 2 stegMetallklämmor 30 st klammervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
One Direction Bäddset, påslakanset Vändbart
Flexibel justerbar vattenbesparande köksluftfläkt f22mm / m24mm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
G.R.Y.M Hammeröd Carbochrome Allkniv 9 cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Indiskt bord
vidaXL Lakan 2 st bomull 146x260 cm vinröd
Lavendel 20 st frön (perenn)

På tisdagen godkände ministerrådetStril till VattenkannavidaXL Uppsättning väggbonader på duk: strand med palm 200 x 100You will never walk alone Örngott med blomma den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Pelargon Horizon Light Salmon F1 5 frö
Lilla Rökeriets Alspån 0-2 mm för rökning

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster Allium anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

vidaXL Toalettsits med mjuk stängning MDF trä