Pärlor Toalettdekor Toalett dekor


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Fontänpump 50 w 1750 l/h

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
HQ Dammsugarpåse Philips Oslo+ (W7-51859/HQN)
Barista förkläde / Serveringsförkläde

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPelargon Diva Star 5 frö Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 2 solsängar aluminium Viktoria 4-stegs blå
Kanvas tavla, tiger 110x60 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Mason Cash Set of 2 Glass Worktop Saver Kitchen Cutting Board

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
322 Fotoram 1 bild 20 x 20, 8 bilder 10 x 15 cm Svart 290:-

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Dammsugarpåsar Siemens Super 521Bastian Handduk 70x50 cm 100% Bomullvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Citatmagnet Queen Kristina of Sweden
Brennenstuhl Eco-Line grenuttag, 8xCEE 7/4-1xCEE 7/7, 3m kab, pe

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Fiskars Lyftsax WoodXpert M

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Badrumshylla teleskophylla
vidaXL Matstolar 2 st massivt sheshamträ
Konstrottingsolsäng svart

På tisdagen godkände ministerrådetHusbelysning Stjärnhimmel Laser ljus - GrönExklusivt Art Print - Marilyn Monroe - Face13x18 cm eller 5x7 tum, fotoram i vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Klädhängare av metall
600,598 Bord + 4 stolar formgjutna stolar vit/svart/ 2775:-

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenDammsugarpåsar Electrolux Clario Z 1900 till 2095 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Nilfisk Viking GD 110