Mammas hjärta dubbla hjärtan 50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
LED-list, 4x50cm, 12 olika färger

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Premier Food Warmer Stainless Steel and Marinex Glass
Tavla/bild med indianer och natur

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPampig lykta glas med spetsliknande dekorationer rephandtag Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mekanisk saftpress 12 L
vidaXL Centrallås för fordon inkl. 2 fjärrkontroller 12V

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Kakeldekor - Bra pappor...

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dammsugarpåsar Electrolux Clario Z 7510 - Z 7549

Försäkringskassan: Regeringen underskattar OBH Nordica ECO Kitchen Gryta 5L 8139 (12088139)Yankee Candle S Jar-Fresh Cut Roses 104gvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Affisch Mini Gös
Canvas Marin 30x70

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Smart Termometer

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Satsbord set 3 st massivt sheeshamträ brun
Kuddfodral NINNI 45 X 45 CM
Poster - My Hero My Soldier My Daughter no.1 30x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetYankee Candle S-Jar Honey BlossomBadkarspallRöd och svart - Abstrakt oljetavla den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Roses Garden in Skagen,Peder Severin Kroyer,60x50cm
Bad badrum avlopp hål disk dränering blanking disk polerad

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster Luktärt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Diskpropp m, fjäder