Premier Food Warmer Stainless Steel and Marinex Glass


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Ett par rådjur i champagne

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Eden båge ljusstake röd
WC-borste / Toalettborste / Rengöringsborste - Böjd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFrukostskål - Plenitude Vert Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Isform 6 Bollar / Bollform / Kulor - Silikon (Röd)
Christmas Tree Decorations Wooden Angel Tree Star Heart Decs ...

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Marilyn Monroe - Colour

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
One Direction Bäddset, påslakanset Vändbart

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster, Rosor, 50x50 cmvidaXL Duschpanelsystem rostfritt stål fyrkantigvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Lobularia strandkrassing 150 frö vit
Fotbollsspelare Fotboll Väggdekor

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
TAYLOR'S TIMER DIGITAL MED MAGNET SVART

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Kanino 21x30cm
Dammsugarpåsar Univac Compact II - Centraldammsugare
Solhatt Powwow Wildberry 5 frön

På tisdagen godkände ministerrådetÖverstrykningspenna Faber Castell - BlåEntrétak transparent 120 cmBuskpetunia "Dubbel kaskad Mix" 10 frö den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Strykbordsöverdrag peggy
Agora - Prydnad - Dödskalle

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenHushållspappershållare 27,5 CM anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Gastromax Lunchbox 1 L