Kakeldekor - Bra pappor...


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Antik mässing dekorativa vintage bad duschhuvud ersättning

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Marilyn Monroe - Colour
Ed Hardy Poster Love dies hard

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMuspar King & Queen Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Ljusstake ring guld 20cm
Indisk sittbänk

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tavla/bild med indian vid eld

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Sealskin Pappersrullehållare Acero svart 361731819

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Skrivbok FagerstaMy Örngott Hjärtavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kopp - Ahthurium
SÅHJÄLPAREN

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Kylskåpsmagnet citat på Latin

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Yankee Candle S-jar Strawberry buttercream Nyhet!
Poster Molde Norge, 50x70 cm
vidaXL Matstolar konstläder svart 2 st

På tisdagen godkände ministerrådetSolros Röd Sun 10 st frönFototapet / Foto Tapet Wooden Wall - väggdekor som gör skillnad!Bladmått: 0.02-1.00mm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Servis Constance 48-delar i fältspatporslin
Kran Förlängare - Bra till Barn

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenFalsben - L: 14 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Ljuslykta på fot guldvit låg